Cea mai bună brânză la grătar în fiecare stat

imagine

Facebook.com/ Dish Cafe

Ne dorim o uimitoare brânză la grătar? Puteți încerca una dintre rețetele noastre stelare SAU puteți să vă bucurați de cei mai buni dintre cei mai buni dintre voi. Am investigat cele mai bune cookie-uri de ciocolată, magazinul de convenience și aripile din statul tău, iar acum îți aducem cea mai bună brânză la gratar în cincizeci. Am identificat locuri pe Yelp cu comentarii rave despre brânzeturile la grătar și apoi le-am clasificat pe baza unui volum de revizuiri, evaluări și multe altele. Pentru că nu meritați decât cel mai bun.

imagine

Nu uitați să le atașați mai târziu!

imagine

Yelp / Victor C.
Alabama

Paramount Bar, Birmingham

La Paramount, puteți obține o brânză simplă la grătar sau o versiune atât de simplă, care are cheddar, brânză de capră, mozzarella și gem de roșii pe felii de sourdough – vom merge cu complicate.

imagine

Yelp / Cathy Y.
Alaska

Spenard Roadhouse, Anchorage

Acest avocado se topește cu melva havarti și chipotle aioli este un asomare, dar adevăratul clasic la această comună prezintă mere și bacon la grătar pentru un dulce.

imagine

Facebook.ro / Perfect Bistro de Pear
Arizona

Perfect Pear Bistro, Tempe

Cu cinci opțiuni diferite de brânză la grătar, această îmbinare are ceva pentru toată lumea. Imaginați-vă aici este amestecul clasic-brie, amestecul de brânzeturi, arugula și slănina servită pe pâine prăfuită la grătar.

imagine

Yelp.com/ Kent A.
Arkansas

Hammontrees Brânză la grătar, Fayetteville

Acest loc este despre brânză la grătar, așa că știi că au niște combine de brânză și de paine. Printre opțiuni se numără Caprese Melt (mozarella, pesto, roșii, busuioc), El Chupacabra (tras de carne de porc, queso fresco, manchego, ardei poblano și sos de molii) și Scarlet Cheddar (cheddar ascuțit, și mayo herb).

imagine

Yelp.com/ Lena B.
California

Lost Coast Cafe, Ferndale

Atenție, acest veggie și pesto umplute “Adult Only” brânză la grătar este doar pentru iubitorii mature brânză la grătar.

imagine

Yelp.com/ Jenna T.
Colorado

Mountain Sun Pub & Brewer, Boulder

Dacă sunteți un fel de persoană de tip DIY, vă veți bucura de opțiunea de a construi propriul dvs. brânză la grătar în acest loc. Dinersul pornește cu o brânză de bază la grătar și poate să o personalizeze cu lucruri precum slănină, pesto sau ciuperci și ceapă.

imagine

Yelp.com/ Sarah C.
Connecticut

Stația de zer, Middletown

Dovedind că camioanele de alimente își pot ține propria lor, sertarul Whey servește niște brânzeturi gourmet, cum ar fi Ella (brie, prosciutto și răspândirea de smochine) și Jalapeño Sunrise (amestec de brânză 5, slănină, jalapeños murat, cremă chipsotă). Bonus: au brânzeturi de brânză.

imagine

Yelp.com/Merluza N.
Washington DC.

Barmini de Jose Andres, D.C.

Probabil cele mai renumite brânzeturi la grătar pe care le veți avea vreodată, aceste mini-pene de pâine și brânză prezintă un ulei de trufe mici pentru a vă transforma preferința în copilărie într-un deget de mâncare clasic,.

imagine

Cafeaua de la
Delaware

Acasă Grown Cafe, Newark

Această brânză delicioasă la brânză este făcută cu pâine de brânză (pentru că există o cantitate suficientă de brânză?), Un amestec de cedar, cedar, provolon, feta și parmezan, roșii și ulei de busuioc. * Bilet pentru cărți la Delaware *

imagine

Yelp.com/ Andy N.
Florida

Domnul și doamna Bun, Miami

Acest loc are o tona de sandvișuri uimitoare peruvian, dar una dintre cele mai bune este brânza la grătar, care este fabricată din brie, parmezan și cheddar în vârstă cu pâine de unt de usturoi-delicioso.

imagine

Facebook.com/ Artă populară
Georgia

Artă populară, Atlanta

O brânză clasică cu cinci branduri la grătar, care îți poate da inta de brânză demn? Înscrieți-ne.

imagine

Yelp.com/ Lucky S.
Hawaii

Pink’s Creamery, Hanalei

“Am mers înapoi pentru o înghețată delicioasă și m-am întors după ce un client ma convins să încerc brânza la gratar. Mă bucur că am făcut … cea mai bună brânză la grătar … Știu, brânză la grătar la un magazin de sandviș, nu la primul lucru care vine în minte, încredere în mine și încercați-o!!

-Valentina B., Yelper

imagine

Yelp / Chandler B.
Idaho

Meltz Extreme brânză la grătar, Coeur d’Arlene

Meltz este loc pentru iubitorii de brânză, nu numai că puteți să vă construiți propriile brânzeturi la grătar, dar puteți alege și opțiunile “neobișnuite” (cum ar fi o versiune Cubano) sau puteți merge cu unul dintre combinațiile lor “extreme” (cum ar fi Wingz Twist-provolon, ciupercă de ardei, brânză albastră, pui prăjit, sos de bivol și țelină).

imagine

Yelp.com/ Stacy P.
Illinois

3 Arts Club Cafe, Chicago

“Cea mai bună brânză, brânză, brânză Gooey + unt, pâine prăjită”

-Jennifer B., Yelper

imagine

Facebook.com/ Subito
Indiana

Subito, Indianapolis

Acest loc este specializat în supe și sandwich-uri, astfel încât să puteți paria că veți înmuiți brânza la grătar într-o supă de roșii ucigașă. Bonus: sandwich-ul este de numai 1,50 USD.

imagine

Yelp / Susannah C.
Iowa

Zombie Burger + Laboratorul Shake, Des Moines

Acest monstru de brânză la grătar este doar una dintre numeroasele opțiuni la burgerul Zombie. Deși nu servesc nici un fel de brânzeturi tradiționale la grătar, puteți folosi sandvișurile ca chifle pentru o varietate de combinații de ingrediente de drojdie. Imaginați-vă aici că sunt pe cale să vă aducă Bomboane de tip sandwich cu brânză la grătar, ceapă caramelizată, bacon și sos Zombie.

imagine

Yelp.com/ Barilul roții
Kansas

Pistolul de roată, Topeka

Acest loc este vorba de brânzeturi la grătar și bere de artizanat, astfel încât nu numai că oferă o tona de opțiuni uimitoare de brânză la grătar, ci vor avea preparatele perfecte pentru a le împerechea prea.

imagine

Yelp.com/ Karen R.
Kentucky

Momentul lui Mumbai de muștar și grătar, Louisville

Această articulație BBQ ridică brânza la grătar o crestătură, umplând-o cu alegerea ta de carne. Alegeți din pui afumat sau cârnați sau tras de carne de porc.

imagine

Facebook.com/ Backspace Bar & Bucătărie
Louisiana

Backspace Bar & Bucătărie, New Orleans

“A venit aici pentru unele mâncăruri de noapte târziu, prietenul meu a comandat brânză la grătar adult. Știm cu toții că este un oximoron, am comandat sandwich-ul croissant veggie (uitați numele oficial), încă nu suntem de acord în a cărui masă a fost mai bine. încetând de fapt relația noastră, dar oricum nu vă fie frică să încercați. ”

-Susan C., Yelper

imagine

Facebook.com/ Maps
Maine

Maps Bar, Portland

Nu ar fi Maine fără brânză la grătar. Dar, în afară de lobstah, acest loc serveste la diferite brânzeturi la grătar, toate inspirate și folosite de ingrediente dintr-o varietate de țări – este ca și Epcot, versiunea de brânză la grătar.

imagine

Yelp.com/ Dave L.
Maryland

Full on Craft Mănâncă și bea, Rockville

Alegerea între brânză la grătar sau prăjituri de crab? De ce nu amandoua? Aici, brânzeturile la grătar sunt făcute cu un tort de crab în stil Maryland, cedar, piper și roșii, toate umplute între două felii de challah.

imagine

Yelp.com/ Michael C.
Massachusetts

Bea, Boston

Aveți niște brânzeturi la grătar și, practic, orice cocktail doriți, locul se numește Bautura la urma urmei.

imagine

Yelp.com/ Mythy H.
Michigan

Café Muse, Royal Oak

Acest brânză de tip havarti, fontina și mozzarella este, în principiu, o regalitate de tip sandwich. Sugestia de miere în ea a uimit cum îi place nobil Magazine, Gayle King (BFF din AKA Oprah), și Reader’s Digest care a numit-o “una dintre sandwich-urile de brânză la grătar în America”.

imagine

Yelp.com/ Nicole P.
Minnesota

Butcher & Boar, Minneapolis

Cum poate lobster brânză la grătar să fie mai bine? Dacă este servită pe toast Texas, duh.

imagine

Facebook.com/ Casa de cafea Depot și Bistro
Mississippi

Depot Coffee House și Bistro, Hattiesburg

Uită-te la acele șarpe de brânză glorioasă și spune-ne că nu ai nevoie de brânza la grătar în viața ta. Clienții de la acest loc recomandă brânza afumată gouda grilled cu șuncă sau crab.

imagine

Yelp.com/ Kelly M.
Missouri

Fântâna pe Locus, St Louis

Această brânză la grătar este făcută dintr-un amestec de brânză care a fost numit “cel mai bun în stare”, astfel încât să știți că a câștigat monikerul său Royal Grille

imagine

Amabilitatea Cowboy-ului celtic
Montana

Celtic Cowboy, Great Falls

Brânza la grătar primește o rotire irlandeză – brânzeturile de cheddar și dubliner, pastrami și roșiile sunt împodobite între secară la grătar și dijon – și servite cu un ardei roșu și o supă de roșii.

imagine

Yelp / Reed N.
Nebraska

Masă de bucătărie, Omaha

Această articulație servește toate brânzeturile la grătar, plus puteți adăuga un ou prajit sau șuncă. Nu, nu visezi, asta e viața reală.

imagine

Yelp / Alexandra R.
Nevada

Marile grădini complete, Reno

Acest număr mic are pesto aioli, cheddar, havarti, provolon, mozzarella și roșii, dar în esență ne-a avut la pesto.