Acest nou McDonald’s este nerecunoscut

McDonald’s oferă unui restaurant din Chicago un aspect nou și este ca și cum nu ați mai văzut nimic din lanțul Burger.

Noua clădire din oțel, lemn și sticlă, proiectată de Ross Barney Architects din Chicago, va înlocui actualul McDonald’s de pe colțul Clark și Ontario, construit în 2005.

“Proiectarea pentru McDonald’s este proiectată pentru America, am vrut să creăm un spațiu autentic, plin de lumină și construit din materiale naturale”, a declarat directorul designului Carol Ross Barney într-o declarație. “Alimentarea înseamnă” Bine ați venit “în fiecare cultură și sperăm că toată lumea se simte binevenită să intre în noul restaurant emblematic.”

imagine

McDonalds

În plus față de schimbarea arcurilor clasice de aur pentru o structură modernă de sticlă și oțel, noul restaurant va dispune de o “grădină plutitoare” de ferigi și mestecani de mesteacăn, chioșcuri de tip self-order, tabel și interioare proiectate de Landini Associates care a modernizat deja mai multe McDonalds în Australia și Hong Kong.

imagine

McDonalds

În noul impuls al companiei McDonald pentru sustenabilitate, noul amplasament va cuprinde și panouri solare pe acoperiș, iluminat cu LED-uri și bucătărie eficientă din punct de vedere energetic și echipament HVAC în speranța de a deveni certificat LEED.

“Este important pentru noi să construim un restaurant pe care clienții noștri îl vor bucura și să-i facă pe micii chicageni”, a spus proprietarul-operator Nick Karavites într-o declarație. “Așteptăm cu nerăbdare să ne deschidem din nou în primăvară și oferim clienților un nou mod de a lua masa la această locație iconică a McDonald’s.”

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.