Acest gust de gheață-umplute gusturi este exact ca dvs. de toamna favorit Starbucks Bea

Nu v-ați aștepta la un tehnician de farmacie să deschidă un magazin de înghețată, dar tratamentele pe care Alan Yaung le servește la Ice Cream Stuffed sunt în esență tratamente. Doar scanați camera pentru dovadă: Nu există o persoană înăuntru care arată că nu se simte bine. Cele mai multe dintre ele sunt acolo din același motiv, și nu este doar un con normal. Umplute este specializat în a face ceva numit un cruf, care este o scoici de două înghețată înghețată umplut între o gogoasa înjumătățit. (Numele are mult mai mult sens atunci când luați în considerare această ecuație: gheață cream + stUffed.)

imagine

Sarah Weinberg

“Am urât primele gogoși pe care i le-am vândut”, recunoaște Yaung râzând. “Mi-a trebuit o vreme să perfecționez rețeta.” Acum, acestea sunt amestecul ideal de doughy în interior și usor crisped la exterior. Umpluturile sunt fără gaură, astfel încât nici una din înghețată să nu treacă. Oricine vizitează magazinul poate combina două arome de înghețată la alegere și alege dintr-o întreagă linie de topping-uri. Dar, până de curând, a existat doar o opțiune de gogoașă: glazură tradițională.

imagine

Sarah Weinberg

Luna trecută, Yaung a introdus în meniu o cofetărie de dovleac. Și combo-ul de semnături cruf pe care-l creează cu el are un gust exact ca un PSL. După ce Yaung glazură gogoasa și o tăvălește în jumătate, îl înfrunta cu înghețată de cafea vietnameză, o presează în ceea ce trebuie să presupunem că este ceva asemănător unei prese panini (procesul este blocat de un semn “TOP SECRET”), apoi se termină cu un sprinkle sau se topește ceva de ciocolată. Odată ce iernile se rostogolesc, puteți să vă luați la revedere la crusta de dovleac-cafea – așezați-vă pe pantalonii yoga și luați o eșarfă: este vorba să obțineți de bază aici.

VIDEO CONEXE:

Urmați Delish pe Instagram.

Descărcați programul Delish aplicaţia.