Acest Apple Incredibil cu ciocolată acoperită este umplute cu cheesecake

Bakerii sunt cunoscuți pentru programele lor, dar Monique Saunders, brutarul din spatele Unique Sweets & Treats, are un ritm mediu. Ea face dimineața devreme și schimburile de week-end, dar brutar de origine din Baltimore are de asemenea un nou-la-cinci ca un specialist de admisie la un centru de tratament de droguri. Luând în considerare ceea ce sa transformat într-un al doilea concert full-time nu a fost niciodată intenția lui Saunders. Poate să urmărească totul la un pop tort.

Cheesecake-Umplute Apples

Jonathan Boulton

“Prietenul meu mi-a cerut să fac un lot pentru o întâlnire pe care o arunca”, a spus Saunders, râzând, “nici măcar nu știam ce naiba erau atunci!” (Țineți minte, asta a fost acum șapte ani, când țara nu a fost încă depășită de patiserii mici și handheld). Torturile au fost un hit, așa că prietenul lui Saunders a cerut-o să facă mai multe câteva săptămâni mai târziu. Apoi, unii colegi s-au îndrăgostit de puterea ei în departamentul pop. Cererile de tort pop s-au transformat în comenzi cupcake și cheesecake și, în curând, Saunders rula o brutărie din bucătăria ei.

Cheesecake-Umplute Apples

Jonathan Boulton

Acum, Saunders are un nou ritm: merele cu bomboane și ciocolată. O să decoreze fructele oricum doriți, dar preferatul care a apărut este unul de prăjitură. Ea face umplutura cremoasă exact ca tine pentru un tort, apoi corestează un măr și o conduce înăuntru. Apoi vine acoperirea cu ciocolată și topping-urile. Există o variantă de căpșuni (în fruntea prăjiturilor de prăjituri și o întreagă fructe de pădure), Snickers și Twix care sunt însoțite de bucăți de bomboane, și o Oreo cu – ați ghicit – cookie-ul de sus.

Cheesecake-Umplute Apples

Jonathan Boulton

Saunders continuă să scoată totul de la bucătăria ei de acasă, clienții venind să aleagă deserturi de la Philadelphia sau DC O brutărie autonomă și-a traversat mintea, dar există un lucru mic în picioare: mare parte dintr-un perfecționist “, a râs Saunders. “Ar fi trebuit să-mi aduc angajații și mă tem că nu vor face asta!”

PIN-ul pentru mai târziu:

Cheesecake-Umplute Apples

Jonathan Boulton

Urmați Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

83 − 78 =