14 cele mai bune restaurante de a propune la lumea Disney

imagine

Nu uitați să îl fixați mai târziu!

California Grill, Stațiune Contemporană

California Grill

Disney

Situat pe partea superioară a stațiunii contemporane, cu o vedere uimitoare asupra Regatului Magic, California Grill este unul dintre cele mai frumoase restaurante de pe Walt Disney World. Luați un loc de lângă fereastră, așteptați să înceapă focurile de artificii, apoi apucați întrebarea. Va fi imposibil de rezistat.

Fii oaspetele nostru, Regatul magic

Fi Our Guest Restaurant

Walt Disney World Resort

Fii oaspetele nostru este un restaurant rapid-casual, dar iartă-mă că gândesc decorul mai mult decât face pentru mâncarea mai puțin fantezistă. Cine nu ar vrea să înceapă propria “poveste cât mai veche ca timpul” în sala de bal mare? Sau îndoiți genunchiul din fața trandafirului încântat? Aici poți să faci amândouă și să sărbătorești cu gustul Lucrului Gri … e delicios.

Sci-Fi Dine In, studiourile Disney din Hollywood

Sci-Fi Dine-In Theater Restaurant

Walt Disney World Resort

Nu este nimic mai romantic decât să te îmbraci lângă soția ta pe bancheta din spate a unei mașini și să împarți un milkshake. Cu excepția faptului că apare întrebarea sub cerul înstelat, în timp ce filmele vechi se joacă în fundal.

Coral Reef, Epcot

Coral Reef

Walt Disney World Resort

Dragostea ta iubeste marea? El sau ea va iubi acest restaurant, unde poți să cânți literalmente cu (ok, printre) peștii.

Complexul Polinezian Village, Laguna Seven Seas

polinezian Village Resort

Flickr Creative Commons / Chuck

Există câteva opțiuni la Polynesian, care fac ca un loc pitoresc să vă propună. Puteți face o rezervare la “Ohana, restaurantul semnării hotelului. Dacă obțineți masa potrivită, puteți vedea focurile de artificii ale Regatului Magic în Laguna Seven Seas. Sau săriți masa delicioasă și împachetați un picnic pe plajă pentru o vizibilitate mai bună a focurilor de artificii.

Cinderella Masa Regală, Regatul magic

Cenușăreasă Royal Table

Walt Disney World Resort

Bucura-te ca o adevarata printesa cu o masa interior Cinderella’s Castle. Sărbătoriți-vă cu șampania și Ceasul Strikes Twelve, o spumă decolorantă de ciocolată neagră cu ganache de ciocolată neagră. Va face pe oricine să se simtă ca redevență în seara cea mare.

Victoria & Albert’s, Grand Floridian Resort & Spa

Victoria & Albert's

Disney

Planificarea deja o propunere de Disney World se simte ca merge tot afară pentru momentul tău mare, dar dacă într-adevăr doriți să se răsfețe pentru a marca această ocazie, Victoria & Albert este cel mai bun loc pentru a face acest lucru. De fapt, este unul dintre cele mai bune restaurante din stat, câștigând o AAA 5-Diamond premiu cu meniul său de șase cursuri și sala de mese uimitoare.

La Cantina de San Angel, Epcot

La Cantina San Angel

Disney

Puteați să vă îndreptați în interiorul pavilionului Mexicului la restaurantul mexican mai fermecător pentru a pune întrebarea mare, dar locul mai obișnuit din exterior oferă o vedere mai bună. Dacă-l momentul potrivit, puteți comanda unele tacos, captura Iluminatii Epcot de la o masă de lângă Laguna Showcase Mondiale, și cere iubirea vieții tale să fie a ta – toate în același loc.

Sanaa, Lodge-ul Animal Kingdom al Disney

Sanaa

Disney

Pentru o experiență cu adevărat unică pe una dintre cele mai mari nopți din viața ta, faceți o rezervare la acest restaurant african, care oferă vederi la savana Animal Kingdom. Dacă sunteți norocos, veți primi un “da” și o bucată de girafă sau zebră de pe masa dvs..

Hoop-Dee-Doo Muzical Revue, Fort Wilderness Resort

Cerc Dee Doo Revue

Disney

Dacă altcineva tău semnificativ ar dori o rundă de aplauze atunci când cobori pe un genunchi, acest loc oferă cu siguranță o audiență. Fiecare spectacol, artiștii interpreți sau executanți întreabă dacă cineva sărbătorește ceva … să ia ocazia asta într-adevăr sărbătoresc ceva.

Spice Road Table, Epcot

Condiment Road Table

Disney

Există și alte pete de pe lăcașul World Showcase Lagoon pe această listă, dar nici unul nu te transportă astfel într-o altă lume decât Spice Road Table. Modelați după piețele în aer liber din Maroc, acest loc servește feluri de mâncare, cum ar fi glisierele de miel, cartofii de humus și o rolă de pui Harissa. Luați loc de balustradă, sub felinare romantice, chiar la amurg și veți fi în prim poziție pentru iluminările focuri de artificii – și pentru a spune iubita ta cat de mult iti pasa.

Tomorrowland Terrace, Magic Kingdom

Tomorrowland Terrace

Disney

Un alt loc grozav pentru o propunere de focuri de artificii, mâncarea lui Tomorrowland Terrace nu este nimic fantezist – vorbim de degete de pui și burgeri. Dar oferă bonusul DESSERT. Puteți rezerva o petrecere de desert și vă puteți bucura de câteva tratamente chiar înainte de începerea focurilor de artificii, ceea ce este garantat că este cel mai dulce mod de a începe o propunere.

Flame Tree Barbecue, Disney’s Animal Kingdom

Flacără Tree Barbecue

Disney

Flacără Tree Barbecue nu este fantezie, dar are cea mai bună vedere secretă a expediției Everest în parc. Zona extinsă de ședere în aer liber oferă o intimitate, iar la apus, o viziune care nu poate fi bătută. Așa că comandați niște cartofi de carne de porc tras, luați o masă și puneți un inel pe ea.

Tony’s Square, Regatul magic

Tony's Town Square

Disney

Acesta este locul pentru a vă reînvia toată Lady și Trampul, vise spaghete. Luați-vă dragostea, comandați o farfurie mare de paste făinoase și asigurați-vă că vă împărțiți carnea – apoi rugați-o să împartă și restul vieții.