12 lucruri de la Panera despre care credeai că sunt sănătoase, dar nu sunt

imagine

Nu uitați să îl fixați mai târziu!

Supa de tomate cremă vegetariană

Panera Creamy Tomato Soup

Imaginea este oferită de Panera

În timp ce supa de roșii ar putea părea o alegere sigură, gustul cald al vremii este de fapt plin de grăsime. Un castron poartă 280 de calorii, 13 grame de grăsime, 35 de grame de carbohidrați și mai mult de 910 mg de sodiu. (Prin comparație, supa condensată a lui Campbell, 4,5 grame de grăsime, 1,5 grame de grăsimi saturate și doar 270 de calorii).

Fuji Apple Salată de pui

imagine

Amabilit de Panera

Această salată este ridicolă. 570 de calorii pentru câteva salate, nuci uscate și o grămadă de mere crud, uscate, aruncate peste vârf? În nici un caz, José.

Supa de pui cu taitei

Panera Chicken Noodle Soup

Imaginea este oferită de Panera Bread

În ciuda numărului redus de calorii, supa de pui de pui Panera îmbracă aproape o zi întreagă în valoare de sodiu. Și dacă o ordonați într-un castron de pâine, ha, uita de asta…

Torte Turcia & Avocado BLT

Panera Turkey Avo BLT Horizontal

Imaginea este oferită de Panera

La fel ca Bacon Bravo din Turcia, TABLT pare destul de simplu, dar de fapt are un pasaj secret cu 600 de calorii. Și dacă adăugați jetoane sau cârlige, vă uitați cu ușurință la 750 de calorii la prânz. Wowza.

Zeita verde Salata de Cobb

Panera Green Goddess Cobb Salad

Imaginea este oferită de Panera

Eu numesc asta o salată de ninja. De ce? Acesta se strecoara pe tine cu numarul de calorii scazute de control fara avertisment si lasa urme de devastare dieta in urma. Adică, 550 de calorii pentru o salată? Ai putea să mănânci un burger pentru asta! Iată un sfat, totuși: Ia dressing pe partea pentru a rade aproximativ 100 de calorii.

Sandwich italian pe Ciabatta

Panera Italian Sandwich

Panera

În timp ce nu strigă exact alegerea sănătoasă, nu ați ghici niciodată cât de mult este ambalat cu grăsime acest sandwich. Datorită ambalării toate cărnurile, împreună cu pâinea de brânză, de mayo și de ciabatta, acest sandwich de 47 grame de grăsime, 2.530 mg de sodiu și 880 de calorii fac din el o dietă specială.

Prăjită Turcia, Apple și Cheddar Sandwich

Panera Roasted Turkey, Apple, and Cheddar Sandwich

Imagine de la Panera

Dacă încercați să reduceți caloriile în timp ce luați masa, ar fi tentant să alegeți ceva simplu ca un sandviș de curcan. Dar nu lăsa să te păcălești cu cuvinte cum ar fi curcan și mere. Cu 710 de calorii și cantitatea de sodiu în plus (1280 mg, pentru a fi exact), este greu să raționalizați această comandă. Ar fi mai bine să ordonați ceva mai nebunesc care merită de fapt mersul.

Sud-vest Chili Lime Ranch Salad

sud-vest Chili Lime Ranch Salad

Imaginea este oferită de Panera

Am învățat să fiu suspicios la orice masă care începe cu “sud-vest”, iar această salată nu face excepție. Este complet acoperit de brânzeturi delicioase, dieta-ruinare și dressing ranch (AKA, mâncarea zeilor). Totul face parte din poțiunea pentru o SALAD șocant de 650 de calorii. Doar nu. Absolut nu.

Ham și sandwich elvețian

Panera ham & swiss

Imaginea este oferită de Panera

Chiar și un sandviș bun de oaie și șuncă îmbină un pumn de putere de sodiu la Panera. Întregul sandwich are doar 730 de calorii, dar din nou, sodiul trimite totul în overdrive cu 2050 mg. Bătătură.

Bacon Turcia Bravo Sandwich

Panera Bacon Turkey Bravo Sandwich

Imaginea este oferită de Panera

Dacă credeți că un sandwich de curcan cu puțină slănină pe ea ar putea face un prânz modest, gândiți-vă din nou. Poate că este pâinea, dar ceva în acest sammie își trimite numărul de calorii răsărind până la 630. Dar asta nu este chiar cel mai rău dintre ele. Sandwich-ul conține doar 3 grame de fibre și aproape 1.620 de grame de sodiu – dublul valorii zilnice recomandate.

Salată modernă greacă cu Quinoa

Modern Greek Salad With Quinoa

Imaginea este oferită de Panera

În acest moment, mă simt doar înșelat. În tot acest timp m-am mâncat la Panera (care este deja puțin plictisitor, TBH), pentru că este pe partea sănătoasă, dar după cum se dovedește, asta este total fals. Am fost înșelat. Salata din Grecia modernă – un gust de mâncare ușoară, dar gustoasă – a fost standardul meu la Panera. Dar datorită dressingului, salata cântărește în jurul valorii de aproximativ 500 de calorii, și un impozit 870 mg de sodiu. Pentru a obține acest număr în jos, lăsați dressing-ul pe lateral.