11 restaurante amare cu hiper-specifice de produse alimentare

imagine

Potatopia
Restaurantele cu alimente simple se deschid în toată țara, specializate în tot felul de alimente de la fructe de mare până la fulgi de ovăz, chiar sandvici de unt de arahide.

imagine

Unt de arahide & Co.
Unt de arahide & Co.

PB & ciocolată, murături, pui, slănină, mere sau stafide: Peanut Butter & Co Sandwich Shop are un sandwich cu unt de arahide cu toate acestea. Lee Zalben, creator și proprietar al Peanut Butter & Co, a avut un vis de magazin de unt de arahide de la studioul său târziu în colegiu, dar nu a fost mai mult de ani mai târziu, când a deschis ușile în Greenwich Village. De asemenea, el oferă 10 arome diferite de unt de arahide, toate fiind lipsite de uleiuri hidrogenate, colesterol și grăsimi trans.

imagine

Samantha Stephens
OatMeals

Sam Stephens sa deschis OatMeals în 2012, oferindu-ne primul bar de ovăz din lume situat în Greenwich Village, NYC. (Stephens a inceput cu o lovitura de ovăz în colegiu.) OatMeals servește peste 30 de versiuni diferite ale capselor de uz casnic, cum ar fi Untul de arahide și castronul Banana, castronul Truffle RisOATto și o dulce Dulce de Leche Cheesecake.

imagine

Johnny C.
Johnny Casserole

David (Johnny C.) a crescut în timp ce manca caserole – și din moment ce îi amintea că are o masă cu familia și prietenii, și-a propus să creeze o afacere care să ofere aceleași facilități. Johnny Casserole a început ca un serviciu de livrare de dimensiuni familiale, apoi a devenit un camion de mâncare și este acum un restaurant în Johnny C’s – în Chicago. Pe meniu, veți găsi întotdeauna Pui Pot Pie, Shepherd’s Pie și Mac & Cheese sunt mereu în meniu, dar veți vedea caserole noi în funcție de sezon sau de vacanță.

imagine

Tom + Chee

Nimic nu scuzește confortul ca și clasicul tomla supa ato si la gratar Cheese, a.k.a Tom + Chee. Trew și Corey au dorit să creeze un loc în care să se poată concentra asupra acestui combinație simplă, confortabilă și accesibilă, care ar putea deveni complet delicioasă. Au început ca un cort și o tavă lângă patinoarul din Piața Fântâna din Cincinnati la sfârșitul anului 2009. Aproape un an mai târziu, Tom + Chee și-a deschis primul restaurant real și a fost ambalat în fiecare zi de atunci. Brânzeturile clasice la grătar și unele surprinzătoare, cum ar fi Brânza de brânză la grătar, sunt peste tot.

imagine

Mimi Cheng
Mimi Chengs

Surorile Hannah și Marian s-au deschis Mimi Cheng în cinstea mamei lor, care vor rămâne până târziu în găluște de ambalaj când fetele erau mici. Acum, restaurantul este vorba despre împărtășirea găluștelor gătite în stil taiwanez făcute cu ingrediente de calitate într-un cadru confortabil și elegant. Mancarurile sunt proaspete manual in fiecare zi, chiar in fata ochilor, iar meniul contine mereu carnea de porc Mimi Cheng, carnea de porc reinventata Classic si cea mai veche.

imagine

Potatopia
Potatopia

Iată cel mai mare vehicul alimentar: cartoful iubit. Allen Dikker Potatopia oferă o gamă largă de opțiuni proaspete de cartofi, acoperite cu ingrediente naturale de înaltă calitate. Dacă vă simțiți creativi, puteți să personalizați propriile dvs. după alegerea cartofului, apoi să mergeți cu legume și sosuri de semnături. În prezent există cinci locații pe coasta de est, de la Edison, NJ până la Garden City, NY.

imagine

Făină de panificație
Fabrica de carne

Meatloaf … cupcakes? Cynthia Kallile a deschis Făină de panificație în Lincoln Park, IL, în 2008, după ce a petrecut aproape 30 de ani în lumea corporațiilor. Aceste prăjituri savuroase combină gustul reconfortant al fripturilor cu o răsucire de panificație. Nu puteți ajunge în zona mai mare a orașului Chicago? Meatloaf by Mail le permite fanilor din întreaga țară să se bucure și de aceste cupcakes.

imagine

Josh Boll
O.S.S Madison

Dragostea de carne, brânză și bere este ceea ce a adus patru prieteni împreună pentru a forma O.S.S Madison (O.S.S. înseamnă Ouisconsin Sausage Shop). Specialitatea lor: clasicul bratwurst, un discontinue din Wisconsin. Veți găsi opțiuni cum ar fi Banh Mi și Meatball suedez, și toate acestea sunt servite cu bere Wisconsin, evident.

imagine

Franceză Fry Heaven
Franceză Fry Heaven

Franceză Fry Heaven. este o poftă de mâncare americană pe o bază europeană: staulul francez de prăjituri. Acest magazin din Jacksonville, FL oferă o mulțime de opțiuni de distracție, cum ar fi Cartierul Francez (cartofi prăjiți cu condimente Cajun și un sos Remoulade Super Cream), și Parmeul de Usturoi (cartofi prăjiți cu usturoi și brânză de parmezan). Fie că sunteți în căutarea unei gustări mici sau a unei mese complete, French Fry Heaven are exact ceea ce aveți nevoie pentru a vă satisface nevoile.

imagine

Tratează casa
Tratează casa

Tratează casa este emporiul orezului gourmet din New York. (Compania a fost inaugurată de un cuplu care a început să se coace pentru a-și trata vânzările copiilor lor … și ei întotdeauna s-au vândut.) Treat House oferă o gamă largă de arome clasice și inovatoare, cum ar fi Cake Birthday, Caramel Sea Salt, Chocolate Unt de arahide și cookie-uri și cremă. Dacă locuiți în oraș, puteți chiar să le dați la ușă.

imagine

Jessica Lin
Lucianul lui Luke

Bine, tehnic lobster shacks-uri nu sunt nebun, dar Luke Holden are o obsesie lobster care putini altii se pot potrivi. Luke vine de la Cape Elizabeth, Maine, unde și-a găsit pasiunea de a se lobi în timpul verii. Când sa mutat la New York, el și-a găsit mâncarea favorită în Mayo și subțire cu telina, așa că a pornit într-o misiune pentru a livra cea mai bună rolă de homar din oraș la Lucianul lui Luke. Rolurile de homar conțin carne de 5 sau 6 gheare de homar – aproximativ un sfert de lire, ceea ce face ca aceasta să fie cea mai măreață rolă pe care o veți găsi vreodată. Veți găsi 14 locații diferite de la Washington, D.C., la New York City.