Turnătorii de dovleac (Empanadas de Calabaza)

Mely, din blogul Mexico in My Kitchen, a dezvoltat această rețetă pentru empanadas de dovleac, după amintiri plăcute ale cifrelor de afaceri gustoase de la un vânzător de drumuri pe care le-a avut în călătoriile pe șosea între Mexic și SUA.

Yield-urile:

12

Timp de gătit:

0

ore

15

min

Timpul total:

0

ore

15

min

ingrediente
Completarea de dovleac
2 1/2 lb.
dovleac
6 oz.
Piloncillo (vezi nota) sau zahăr brun
1/4 c.
apă
1
scorțișoară scorțișoară
1 linguriță.
scorțișoară măcinată
1 linguriță.
anasonul de la sol
1/4 de linguriță.
cuișoare de câmp
Aluat
2 1/2 c.
făină generală
2
ouă
c.
lapte cald
1 linguriță.
drojdie uscata
1/4 c.
zahăr
1/2
lipiți untul topit
1/4 de linguriță.
sare
1
ou
Directii
  1. Umplere: Puneți dovleac în cratiță cu piloncillo (sau zahăr brun), 1/4 ceașcă de apă și scorțișoară. Aduceți la fiert și gătiți timp de aproximativ 15-20 minute până când dovleacul este licit. Îndepărtați bastonul de scorțișoară Asigurați-vă că piloncillo este dizolvat.
  2. Adăugați scorțișoară, anasonul de la sol și cățelul de pământ. Păstrați gătitul neacoperit timp de aproximativ 20 de minute sau mai multe, amestecând frecvent până când amestecul are o textura a unui blocaj. Acest lucru se poate face înainte și trebuie să se afle la temperatura camerei înainte de formarea empanadelor.
  3. Aluat: Puneți drojdia în castron mic, adăugați lapte cald și lăsați dovada timp de aproximativ 5 minute. Între timp, în castron mare combinați făină, ouă, unt topit și răcit, zahăr și sare. Se adaugă amestecul de drojdie și se amestecă pentru a forma un aluat moale. Frământați pe suprafața frământată timp de aproximativ 5 minute adăugând mai multă făină, dacă este necesar.
  4. Așezați aluatul într-un castron cu ulei, întorcând-o cu stratul de ulei. Acoperiți cu plastic și lăsați să se odihnească timp de aproximativ 1 1/2 ore într-un loc cald. După această perioadă de timp, frăgeați din nou aluatul timp de 2-3 minute și împărțiți-vă în 12 mici bile moi pentru a începe formarea empanadelor. Acoperiți cu plastic.
  5. empanadas: Folosind un știft de rulare, rotiți fiecare bile de aluat pe o suprafață ușor aruncată în cercuri cu diametrul de 7 inci, întinzându-se, dacă este necesar. Plasați aproximativ 1/4 cană de umplere în centrul fiecăruia; aluatul pentru a închide umplerea și a forma o jumătate de lună. Sigilați marginile prin strângere cu furculiță.
    Dacă doriți ca empanadele dvs. să privească un loc simetric cu un castron de cereale cu capul în jos, apăsați și tăiați excesul de aluat.
  6. Aranjați empanadas pe 2 foi de copt unsă; se spală cu ouă și se spală praf cu zahăr (dacă se dorește). Lăsați să se odihnească timp de aproximativ 30-35 de minute până când aluatul se ridică. Coaceți până la maro deschis, 15-18 minute; rotiți tigăi între rafturi la jumătatea drumului. Timpul de coacere va varia în funcție de cuptor.
  7. Dacă doriți o culoare aurie închisă, nu curățați praful cu zahăr și puneți-l sub broiler timp de 2-3 minute după ce le coaceți, urmărind cu atenție pentru a evita arderea.

imagine

Mexic în bucătăria mea

Добавить комментарий

*

47 − 46 =