Torturi mini de patiserie S’mores Puff

Simplitatea acestei rețete o face ideală pentru acele mese duminicale lenești când doriți doar un desert rapid și lipsit de stres pentru a alimenta familia. Răsturnați bucățile de patiserie în cuptor, amestecați niște crumburi de crah de graham pe budinca de ciocolată pregătită și top cu o glazură de glazură de marshmallow. S’mores în bucatele delicioase de plăcintă pop-cap!

Extras din: Cartea de bucate S’mores de Suzan Whetzel, Copyright © 2013 de către F + W Media, Inc. Utilizată cu permisiunea editorului. Toate drepturile rezervate. Cumpărați cartea

Yield-urile:

24

ingrediente
2
foi de patiserie
1/2 c.
Graham crackers crumbs
1
reţetă Budinca de ciocolata
2 c.
Marshmallow Frosting
Directii
  1. Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Pregătiți un taler de mini cupcake sau tigaie mini brioche cu spray de gătit cu nonstick. Pus deoparte.
  2. Desfaceți 1 foaie de patiserie; utilizați un tăietor rotund pentru biscuiți pentru a tăia 12 cercuri de aluat. Apăsați pe fiecare în tava preparată. Așezați găuri în fiecare crustă cu o furculiță. Repetați întregul proces cu a doua foaie de aluat.
  3. În castronul unui mixer de stand, faceți o meringă prin baterea albului de ou până se formează vârfuri moi. În timp ce biciuiți, adăugați zahărul granulat până se formează vârfuri rigide, aproximativ 2 minute. Ar trebui să puteți răsturna vasul cu susul în jos fără ca mieringul să se miște.
  4. Se amestecă crumburile de crahmă de graham în budincă. Pus deoparte.
  5. După răcirea crustelor, umpleți fiecare cu o lingură mare de budincă, apoi cu un vârf de glazură. Dacă doriți, pătați gheața.

<p>Simplitatea acestei rețete o face ideală pentru acele mese duminicale lenești când doriți doar un desert rapid și lipsit de stres pentru a alimenta familia. Răsturnați bucățile de patiserie în cuptor, amestecați niște crumburi de crah de graham pe budinca de ciocolată pregătită și top cu o glazură de glazură de marshmallow. S’mores în bucatele delicioase de plăcintă pop-cap!</p><p><strong>Reţetă:</strong> <strong>Torturi mini de patiserie S’mores Puff</strong></p><p>“title =” S & # 39; sori mofe Puff Mini Tarts ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6547e75148_-_smores-puff-pastry-mini-tarts-del0713-xl.jpg?crop=1xw : 1.0xh, centru, sus & redimensiona = 480: *“<br/>/></picture></div></div><div class= Amabilit de Bree Hester și Susan Whetzel