Tortul de catifea rosie de la Buddy Valastro cu glazura de brânză cremă

“Am vrut să sărbătoresc revistele reale”, spune Buddy Valastro, vedeta reality show-ului TLC Seful prajiturii, când a fost întrebat despre tortul său, un turn de turn de l’oeil de problemele sale preferate de O, revista Oprah. “Am vrut ca tortul să fie capricios, așa că am așezat problemele tortului într-un unghi offset”, spune Valastro, un brutar din a patra generație din Hoboken, New Jersey. Rezultatul este nebun și distractiv. Este, de asemenea, delicios – straturi de tort roșu de catifea cu glazură clasică de brânză topită, o combinație iubită care a apelat la toată lumea de la personalul care la gustat.

Acest tort este una dintre cele 10 creații dulci în sărbătoare O, revista Opraha 10-a aniversare. Utilizați această rețetă pentru a vă bucura de o versiune la domiciliu.

Yield-urile:

16

ingrediente
Tort
2 1/4 c.
făină de tort crăpată (nu se înalță)
1/4 c.
Pulbere de cacao din Olanda
1/2 linguriță.
sare
8 linguri.
unt nesarat
1 1/2 c.
zahăr
2
oua mari
2 linguri.
lichid de culoare roșie alimente
1 linguriță.
extract de vanilie
1 c.
zer
2 lingurițe.
oțet alb din oțet
1 linguriță.
praf de copt
Glazură
2
brânză de branza
8 linguri.
unt nesarat
2 1/2 c.
cofetarii “zahăr
1 linguriță.
extract de vanilie
vârf de cuțit de sare
Directii
  1. Pentru a face tort: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Ungeți două torturi rotunde de 9 “x 2”. Linii de fund cu hârtie pergament; unsoare.
  2. Așezați făină, cacao și sare într-un castron.
  3. În mixerul de stand cu atașare cu palete, bateți untul la viteză mică până când ajungeți la cremă. Adăugați zahăr; se amestecă pe viteză medie, răzuind bolul ocazional, până la pufos, aproximativ 3 minute. Adăugați ouă la fiecare oră, amestecând bine după fiecare. Curățați bolul; adăugați coloranți alimentari și vanilie. La viteză redusă, se înmoaie în amestec de făină în treimi, alternând cu zară, începând și terminând cu un amestec de făină. În castron mic, amestecați împreună oțet și bicarbonat de sodiu. Se amestecă în aluat. Împărțiți aluatul între recipientele pregătite; răspândit uniform. Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, între 25 și 30 de minute. Se răcește în tigaie timp de 10 minute. Rulați un cuțit în jurul marginilor și întoarceți straturile pe rafturi. Scoateți hârtia și prăjiturile; se răcește complet. Congelați timp de 30 de minute.
  4. Pentru a face gheață: În mixerul de stand cu atașare cu palete, bateți brânza cremă și untul la viteză medie până la netezime, aproximativ 1 minut. Adăugați zahăr, vanilie și sare. Amestecați pe viteză redusă timp de 30 de secunde; bate pe mediu-înalt până la pufos.
  5. A asambla: Tăiați straturile în jumătate orizontal cu un cuțit zimțat. Plasați un strat, tăiat cu fața în sus, pe o placă de servire; răspândit cu glazura de 1/2 ceașcă. Repetați de două ori. Adăugați ultimul strat, cu partea superioară sus. Tortul de gheață subțire cu glazură de 3/4 cești până la coaja. Răciți 20 de minute; terminați glazura.

imagine

Sang An