Tort de foc

Numai iubitorii de mingi de foc.

Yield-urile:

10
– 12


portii

Timp de pregatire:

0

ore

10

min

Timpul total:

1

ora

10

min

ingrediente
Pentru tort
1
box tort de vanilie
1 linguriță.
scorțișoară măcinată
1/3 c.
ulei vegetal
3
oua mari
1/2 c.
apă
1/2 c.
Băutură de whisky
Pentru umplere și glazurare
1 1/3 c.
(3 bastoane) unt, moale
6 c.
zahăr pudră
1/4 c.
Băutură de whisky
Pinch sos kosher
Culoarea alimentelor galben și roșu
Pentru decorare
Hot Tamales
Fire-ball nip, opțional
Directii
  1. Preîncălziți cuptorul la 350 ° și ungeți și făiați două tăvi rotunde de 8 “cu hârtie de pergament. Într-un castron mare amestecați amestecul de tort și scorțișoară, apoi amestecați cu ulei vegetal, ouă, apă și minge de foc. conform instrucțiunilor de ambalare și lăsați-le să se răcească complet.
  2. Faceți gheață de foc: Într-un castron mare, combinați untul, jumătate de zahăr pudră, sare și restul de 1/4 cupă Fireball. Folosind un mixer de mână, bate până la netedă. Adăugați restul de zahăr pudră și bateți până la lumină și pufos. Se amestecă ușor în culoarea galbenă a alimentelor, apoi roșu, având grijă să nu se amestece (doriți să fie curat).
  3. Așezați un gust de gheață pe placa de tort (pentru a păstra tortul în loc) și puneți fâșii de pergament pe fiecare parte a plăcii de tort. Așezați primul tort și partea superioară cu gheață, apoi topul cu cel de-al doilea tort și îngheț. Înghețați părțile laterale, apoi transferați cremă de unt rămasă într-o pungă de țevi prevăzută cu un vârf de stea.
  4. Țesătură de unt de cremă în jurul tortului și de sus cu tamales fierbinte. Puneți un vârtej mare în centrul tortului și în partea de sus cu o sticlă de Fire Mini.

CUMPĂRĂ ACUM Wilton aluminiu rotund de coacere, 18 dolari; amazon

Добавить комментарий

*

− 2 = 5