Supa de catfish

Cărțile de gătit ale lui Thomas Jefferson pictează o imagine de masă delicioasă în America Colonială, care a fost o mish-mash culinar de origini engleză, olandeză, franceză, africană și mexicană. Jefferson a călătorit extensiv în Franța, iar multe dintre rețetele sale, ca și această supă de cremă, reflectă influența franceză.

Rețetă prin amabilitatea lui Cathy Kaufman, președintele Istoricii culinare din New York.

Yield-urile:

1

ingrediente
5
întregul somn sau alte pești ușori
1
slice ham
2
ceapa galbenă mică
3
rătăcită Pătrunjel
1
miez mare
2
rădăcină de tarhon
3
cravată de crăciun
6
ciuperci întregi negre
1 linguriță.
sare
1 c.
smantana
2
galbenusuri de ou
2 linguri.
minunat patrunjel
Beurre Manié:
3 linguri.
făină
2 linguri.
unt
Directii
  1. Coaceți grosolan 4 din somnul. Puneți într-o cratiță mare, cu șuncă, ceapă tocată, ierburi, piper, sare și două litri de apă. Aduceți la fierbere și fierbeți 30 de minute. Treceți printr-o moară de alimente într-o cratiță curată.
  2. Fileați somnul rămas și tăiați fileurile în bucăți de mâncare. rezervă.
  3. Asigurați-manié beurre: Frământați untul și făina împreună până când se combină.
  4. Chiar înainte de a servi, întoarceți supa de pește în sobă și adăugați fileurile de pește. Aduceți doar la foc și fierbeți ușor timp de un minut. Adăugați crema grea și mania beurre și fierbeți scurt. Opriți căldura sub supă.
  5. Între timp, distrugeți gălbenușurile de ou într-un bol separat. Goliți gălbenușele adăugând încet două cupe de supă la gălbenușurile din castron, amestecând gălbenușele în mod constant și apoi întorcând amestecul de gălbenuș la supă.
  6. Serviti imediat, garnisit cu patrunjelul tocat.

<p>Notebook-urile de gătit ale tatălui fondator vopseau o imagine de masă delicioasă <b>America colonială</b>, care era o mish-mash culinar de origini engleze, olandeze, franceze, africane și chiar mexicane. Jefferson a călătorit extensiv în Franța, iar multe dintre rețetele sale, ca și această supă de cremă, reflectă influența franceză.</p><p><b>Reţetă:</b> <b>Supă de catfish a lui Thomas Jefferson</b></p><p>“title =” Supa Colonială de Catfish a lui Thomas Jefferson ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6a7e599714_-_thomas-jefferson-catfish-soup-del1110-xl.jpg?crop=1xw:1.0 xh, centru, sus & redimensiona = 480: *“<br/>/></picture></div></div><div class= Pawel Strykowski

Добавить комментарий

*

96 − 87 =