Sucuri de înghețată de bacon

Am furat conceptul de a folosi bacon ca un vehicul pentru desert de la aceste s’mores pentru a face niște sandvișuri destul de nebune de înghețată. Poate că nimeni nu are nevoie de ele, dar acum toata lumea vrea unul.

Yield-urile:

4

Timp de pregatire:

0

ore

15

min

Timpul total:

0

ore

45

min

ingrediente
12
feliile de slănină, înjumătățite
2 linguri.
zahar brun
1
Magnum albă de ciocolată de vanilie de înghețată
Directii
  1. Înainte de a încălzi cuptorul la 400º și așezați un suport de coacere în interiorul unei foi de copt (pentru a ajuta la capturarea grăsimii). Faceți o țesătură de șuncă: Pe raftul de coacere, linia 3 jumătate de slănină una lângă cealaltă. Ridicați un capăt al feliei de slănină mijlocie și plasați o jumătate de șuncă jumătate pe partea de sus perpendicular. Așezați felia de mijloc înapoi.
  2. Apoi, ridicați cele două benzi late de slănină și plasați o jumătate de slănină pe jumătate. Așezați secțiunile laterale înapoi. În cele din urmă, ridicați celălalt capăt al tălpii de mijloc și plasați o a șasea felie în partea superioară.
  3. Repetați pentru a efectua oa doua țesătură. Sprângeți șunca țese cu zahăr brun și coaceți până când slănina este crocantă, aproximativ 30 de minute. Transferați-o pe o placă acoperită cu prosop de hârtie pentru a bloca vaselină. Lasă slănina să se răcească complet.

    Scoateți înghețata pe jumătate de șuncă, apoi topiți fiecare cu o a doua șuncă de țesătură. Serviți imediat.

imagine

Chelsea Lupkin

CUMPARĂ ACUM Magnum lapte de ciocolată Vanilie Ice Cream, $ 6, amazon.com