Sticlă “Broken Glass”

O bucată elegantă a cupcakei tradiționale de vanilie, cupcake-ul este topit cu glazură de brânză topită, crânguri de caramel și conserve de cireșe. Este doar reteta de a incerca daca sunteti in cautarea unui desert unic, rafinat pe Halloween!

Yield-urile:

3


duzină

Timp de pregatire:

0

ore

45

min

Timpul total:

1

ora

15

min

ingrediente
Pentru torturi:
4 1/2 c.
făină de tort (nu se ridică singură)
2 1/4 c.
zahar granulat
2 linguri.
praf de copt
1/2 linguriță.
scorțișoară măcinată
2
lipiți untul unsalat
2 linguri.
unt nesarat
7
albe de ou
1 lingura.
extract de vanilie pură
1/4 de linguriță.
proaspăt rasă nucșoară
sare
1 1/2 c.
tot laptele
Pentru Caramel
1 1/2 c.
zahar granulat
3/4 c.
apă
Pentru glazura
1 lb.
cremă de brânză
2
lipiți untul unsalat
6 c.
cofetarii “zahăr
1/2 linguriță.
extract de vanilie pură
1 c.
cirese
Directii
  1. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Faceți cupcakes: Linia de cupcake de linie cu cupe de copt. Așezați făină, praf de copt, scorțișoară, nucșoară și 3/4 linguriță de sare într-un castron mediu. Combinați laptele și vanilia într-o ceașcă de măsurare.
  2. Bateți untul cu un mixer pe o viteză medie și mare până când este palid și pufos. Reduceți viteza la mediu și, treptat, adăugați zahăr granulat într-un flux lent și constant. Bate până la palid și pufos, aproximativ 3 minute. Reduceți viteza la joasă și adăugați amestec de făină în 3 adăugiri, alternând cu amestecul de lapte, începând și terminând cu făină.
  3. Într-un castron curat, amestecați albușurile de ou cu un mixer pe o viteză medie și mare până când se formează vârfuri rigide. Puneți o treime din albi în toiagul de cupcake. Îndepărtați restul de albus de ou în 2 loturi.
  4. Împărțiți aluatul în cupele de copt, umplând fiecare pe jumătate plin. Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul fiecăruia iese curate și vârfurile se întorc înapoi atunci când sunt ușor atinse, de la 18 la 20 de minute. Lasati-le sa se raceasca complet in cutiile asezate pe suporturile de sarma.
  5. Faceți caramelul: Aduceți zahăr și apă într-o cratiță cu gust mare, amestecând până la dizolvarea zahărului. Reduceți căldura la temperatură medie și gătiți până când amestecul începe să devină aur deschis în jurul marginilor. Scoateți din căldură și toarnă imediat caramelul pe o foaie de coacere. Lucrați repede, înclinați tava pentru a întinde caramelul până la margini pentru a crea un strat foarte subțire. Lăsați-l să se răcească.
  6. Asigurați-gheață: Beat branza de cremă și unt cu un mixer pe medie-mare viteză până la palid și pufos. Adăugați treptat zahăr și vanilie de cofetărie. Bateți până când sunt cremoase și se pot împrăștia.
  7. Îngheați fiecare cupcake utilizând o spatulă offset. Rotiți tava pentru a elibera și rupe caramelul pentru a se asemăna cu sticla spartă. Puneți un șarpe sau două “sticlă” de caramel în centrul fiecărui cupcake. Se îngheață cireșul sau țeava în care caramelul intră în cupcake.

    Căutați mai multe idei de desert? Check out casa noastra ciocolată cip cookie rețete, felii de mâncare retete, și Rețete de tort de ciocolată.

<p>O bucată elegantă a cupcakei tradiționale de vanilie, cupcake-ul este topit cu glazură de brânză topită, crânguri de caramel și conserve de cireșe. Este doar reteta de a incerca daca sunteti in cautarea unui desert unic, rafinat pe Halloween!</p><p><strong>Rețetă: Cupcakes din sticlă spartă</strong></p><p>“title =” Cupcakes de sticlă spartă ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6debcb44e6_-_glass-cupcake-phobias-1011mld107647_sq.jpg?crop=1xw:1.0xh;center, top & redimensionare = 480: *“<br/>/></picture></div></div><div class= Amabilitatea lui Martha Stewart