Steak Quesadillas

Friptură Quesadillas Recipe

Judy Kim

Nu este situația medie a brânzei și tortilla.

Yield-urile:

4

Timp de pregatire:

0

ore

15

min

Timpul total:

0

ore

40

min

ingrediente
1 1/2 lb.
friptura flanc
sare cușer
Piper negru proaspăt măcinat
2 c.
a mărunțit Cheddar
2 c.
A împrăștiat Monterey Jack
2
fructele de avocado
1
lămâie verde
2 c.
Pico de Gallo
8
Tortilla de făină
Directii
  1. Preîncălziți grătarul și cuptorul la 375 °. Între timp, frige uscat și generos condimentează cu sare și piper. Într-un castron mic, amestecați cheddar și Monterey Jack. Pus deoparte.
  2. Tăiați ambele avocado pe jumătate, scoateți gropile și scoateți toate jumătățile de pe piele folosind o lingură mare; aruncați pielea. Se taie un avocado în felii de 1/4 “, se toarnă cu suc de lămâie proaspătă și se acoperă cu folie de plastic, apoi se lasă deoparte, se taie restul de avocado și se amestecă cu pico de gallo..
  3. Adăugați friptură la grătar și gătiți 5 până la 6 minute pe fiecare parte pentru a obține o grosime medie. Transferați friptura pe o farfurie și acoperiți ușor cu folie; lăsați să se odihnească timp de 5 minute. Tăiați în felii subțiri pe o diagonală.
  4. Pregătiți 2 tăvi cu foaie cu hârtie pergament. Puneți tortilla în tigaie și adăugați o jumătate de ceasca de amestec de brânză, apoi felii de frunze de avocado și friptura. Acoperiți cu 1/2 ceașcă de brânză și puneți o altă tortilla deasupra. Repetați pentru întrebările rămase. Coaceți până la topirea brânzei, aproximativ 10 minute.
  5. Taiati quesadillas in pene si serviti cu salsa pico de gallo-avocado.