Squash sălbatic plin de orez

Trateaza vegetarienii la masa de Ziua Recunostintei (si dincolo) la squash-ul umpluta, copt cu pecanele crocante si cirese dulci uscate.

Yield-urile:

4

Timp de pregatire:

0

ore

15

min

Timpul total:

1

ora

0

min

ingrediente
2
ghimpoșele se suie
2 linguri.
unt
1
șalotă
2
cățel de usturoi
1/2 linguriță.
uscate freze salvie
Sare grunjoasă
piper ardei
1
caseta de amestec de orez sălbatic
1/2 c.
cireșe uscate
1/2 c.
nuci pecan
Directii
  1. Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Pe o coală de coacere cu bordură, aranjați bucătăria de tăiat în jos; acoperiți bine folia de aluminiu. Se prăjește până când se freacă când este străpuns cu vârful unui cuțit de paring, aproximativ 40 de minute.
  2. Între timp, într-o cratiță mare, încălziți untul peste mediu. Adăugați ceapă, usturoi și salvie; sezon cu sare și piper. Gatiti-va, amestecand ocazional, pana la licitatie, 3-5 minute. Adăugați orez și 1 3/4 căni de apă; aduceți la fierbere, acoperiți și reduceți căldura la joasă. Se gateste pana cand se lasa, fara sa se amestece, aproximativ 25 de minute.
  3. Îndepărtați orezul din căldură și amestecați în cireșe și pecani; sezon de umplutură cu sare și piper. Se condimentează în interiorul fiecărei jumătăi squash cu sare și piper. Împărțiți uniform, umplutură în jumătăți și serviți.

<p>Trateaza vegetarienii la masa de Ziua Recunostintei (si dincolo) la squash-ul umpluta, copt cu pecanele crocante si cirese dulci uscate.</p><p><b>Reţetă:</b> <b>Squash sălbatic plin de orez</b></p><p>“title =” Squash sălbatic cu orez plin ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6450371232_-_wild-rice-stuffed-squash-recipe-mslo1110-xl.jpg?crop=1xw : 1.0xh, centru, sus & redimensiona = 480: *“<br/>/></picture></div></div><div class= Amabilitatea lui Martha Stewart

Добавить комментарий

*

63 − 56 =