Spaghete de roșii prăjite

fript Tomato Spaghetti Recipe

Judy Kim

Acest sos bogat în aromă face ca marinara să fie rușinată.

Yield-urile:

4

Timp de pregatire:

0

ore

5

min

Timpul total:

0

ore

20

min

ingrediente
3 pct.
cireș roșii, înjumătățite
sare cușer
Piper negru proaspăt măcinat
1/4 c.
uleiul de măsline extra-virgin, plus mai mult pentru licărire
3
cuișoare usturoi, tocate
1 lingura.
tocat proaspat oregano
1 lb.
spaghete
1 linguriță.
fulgi de piper roșu zdrobit
1/2 c.
tocat proaspat patrunjel
Directii
  1. Preîncălziți cuptorul la 450 °. Pe o tavă de hârtie perforată, căptușită cu hârtie de pergament, se adaugă roșii de cireșe. Se condimentează cu sare și piper, apoi se toarnă cu ulei de măsline și se aruncă împreună cu usturoiul și oregano. Coaceți până când roșiile sunt blister, 10 minute.
  2. Aduceți un vas de apă de 8 litri de apă la fiert și generos cu sare. Gatiti pastele conform instructiunilor de ambalaj pana la al dente. Scurgeți-vă într-un șuviu, rezervând 1/2 ceasca de apă de paste. Așezați deoparte în timpul procesului de finisare a sosului.
  3. Se pune vasul la foc mediu și se adaugă 1/4 cesti de ulei de măsline. Adăugați fulgi de ardei roșii, apoi transferați amestecul de tomate blister (inclusiv toate sucurile de roșii) și 1/4 ceasca de apă de paste în vas. Se condimentează cu sare și piper și se răcește timp de 5 minute. Adăugați spaghete spate și amestecați până când se încălzesc, apoi se amestecă în patrunjel. Adăugați apă de paste suplimentară dacă este necesar pentru a crea mai mult sos.
  4. Serviți imediat.

Добавить комментарий

*

16 − 9 =