Snickerdoodle Ice Cream Bowls

Trucul pentru aceste boluri este să vă asigurați că aluatul este foarte bine răcit înainte de coacere. Nu treceți peste etapele de refrigerare sau congelare sau aluatul se va răspândi peste tot într-o singură pată mare. De asemenea, asigurați-vă că vă stropiți foarte bine tigaia!

Yield-urile:

18

Timp de pregatire:

0

ore

25

min

Timpul total:

0

ore

50

min

ingrediente
3 c.
făină generală, plus mai mult pentru suprafață
1 linguriță.
crema de tartar
1 linguriță.
praf de copt
1/2 linguriță.
sare cușer
1 c.
(2 bastoane) unt, moale
1 c.
zahar granulat
1/2 c.
zahăr brun deschis
2
oua mari
1 linguriță.
extract de vanilie pură
Spray de gatit
1/4 c.
scorțișoară-zahăr
Talenti Caramel Cookie Crunch Gelato
Caramel, pentru servire
Directii
  1. Într-un castron mare amestecați făină, cremă de tartru, sifon și sare.
  2. Într-un alt vas mare, folosind un mixer de mână, bateți untul și zaharurile împreună până când sunt lumină și pufoase. Adăugați ouă la un moment dat, apoi adăugați vanilie. Se adaugă ingrediente uscate și se amestecă până se combină. Refrigerați aluatul până la răcire, 1 oră.
  3. Preîncălziți cuptorul la 350 °. Răsturnați un recipient de brioșă și ungeți fundul cu spray de gătit. Așezați aluatul pe o grosime ușor de grosime de ¼ “, apoi, folosind un tăietor de biscuiți sau o sticlă, ștergeți cercurile de 3”. Așezați cercurile în scorțișoară-zahăr pentru a acoperi.
  4. Așezați cercurile pe blatul inversat de brioșă și apăsați pentru a forma un castron. Aluatul se va răspândi astfel încât ar trebui să treacă doar aproximativ ¼ din drumul de pe părțile laterale ale fiecărei pahare. Congelați 10 minute.
  5. Coaceți bolurile până se aur și se fixează, de la 10 la 12 minute. Lăsați să se răcească 5 minute, apoi scoateți cu grijă bolurile și lăsați-le să se răcească complet.
  6. Umpleți bolurile cu înghețată și frecați cu caramel. Serviți imediat.

imagine

Charlie Gillette

CUMPARĂ ACUM Talenti Caramel Cookie Crunch Gelato, 4 dolari, walmart.com