Sânii umplut de miel

Lăsați amestecul aromat de scorțișoară, coriandru, feta și miel să vă transportați în Orientul Mijlociu Medieval cu această friptură de miel plin de miel. Bucătari servesc adesea acest fel de mâncare cu fidea subțire îmbibată într-un bulion condimentat, redus.

Rețetă prin amabilitatea lui Cathy Kaufman, președintele Istoricii culinare din New York.

Yield-urile:

1

ingrediente
1/2 lb.
miel de masă
1/2 c.
ceapa galbenă tocată
1/2 c.
cilantro proaspat tocat
1 1/2 linguri.
coriandru
1/2 lb.
brânză feta
1/4 c.
migdale de pământ
2 linguri.
nuci de nucă
4 linguri.
sos de soia
1 lingura.
scorțișoară măcinată
1 linguriță.
piper negru
1 linguriță.
ghimbir de pamant
1
plin de sân de miel
1/4 c.
Ulei de măsline extra virgin
1/4 c.
făină generală
sare si piper
Directii
  1. Preîncălziți cuptorul la 400 grade F.
  2. Așezați mielul de ceapă, ceapa, cilantru, coriandru măcinat, brânză feta, migdale, nuci, sos de soia, scorțișoară, piper și ghimbir măcinat în vasul de lucru al unui procesor alimentat cu lama metalică. Impulsionați aproximativ 10 până la 15 ori pentru a vă îmbina bine. Sauté un pic pentru a verifica condimentele, să facă orice ajustări și rezervă.
  3. Dacă pieptul de miel este mai greu decât doriți, îndepărtați excesul de grăsime din partea superioară, lăsând un strat subțire. Folosind un cuțit de dezosare, începeți la partea superioară a coastelor și tăiați ușor un buzunar între oasele coastelor și carne, lăsând carnea atașată la coaste la laturi. Puneți umplutura în buzunar. Coaseți buzunarul cu un ac înfiletat și cu firul măcelarului.
  4. Așezați pieptul de miel pe un suport de prăjire într-o tavă de prăjit, lămâiați-o cu untdelemn și acoperiți-o cu făina pentru a forma o crustă. Setează la gust. Roșiți în cuptor timp de aproximativ 90 de minute sau până când un termometru înregistrează 140 grade F în centrul umpluturii. Scoateți și lăsați să se odihnească timp de 15 minute înainte de a scoate corzile și sculptură.

<p>Lasă amestecul aromat de scorțișoară, coriandru, feta și miel să vă transporte la <b>Orientul Mijlociu medieval</b> cu această prăjitură savuroasă de miel umplut. Bucătari servesc adesea acest fel de mâncare cu fidea subțire îmbibată într-un bulion condimentat, redus.</p><p><b>Reţetă:</b> <b>Sânii umplut de miel</b></p><p>“title =” Miez medieval plin de miez ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6a7fbdbbe3_-_caliphate-stuffed-breast-lamb-del1110-xl.jpg?crop=1xw:1.0 xh, centru, sus & redimensiona = 480: *“<br/>/></picture></div></div><div class= Prin amabilitatea iStockphoto

Добавить комментарий

*

+ 27 = 34