S’mores Cheesecake Baruri

Gimme mai mult!

Yield-urile:

12

Timp de pregatire:

0

ore

20

min

Timpul total:

4

ore

0

min

ingrediente
Pentru Crust
9
graham crackers (1 maneca), zdrobite in fripturi fine
6 linguri.
unt, topit
2 linguri.
zahăr
pinch de kosher sare
Pentru branza
2
8 oz. blochează branza de cremă, înmuiată
3/4 c.
zahăr
2
oua mari
1/4 c.
smântână
1/2 linguriță.
extract de vanilie pură
pinch de kosher sare
Pentru Topping
1 1/2 c.
semifabricate de ciocolată
3/4 c.
o cremă grea
2 c.
mini marshmallows
Directii
  1. Preîncălziți cuptorul la 325 ° și introduceți o tavă de 9 “-x-9” cu folie. Asigurați-o crustă: Într-un castron mare, amestecați împreună crackers graham, unt, zahăr și sare până când sunt complet combinate și umede. Pus deoparte.
  2. Faceți cheesecake-ul: Într-un castron mare, folosind un mixer de mână sau într-un mixer de stand cu ajutorul atașamentului, amestecați brânză topită, zahăr, ouă, smântână, vanilie și sare până când este complet neted.
  3. Spray crustă cu spray de gătit, apoi adăugați crust pentru folie și ambalaj strâns. Se toarnă peste amestecul de brânză și topul neted.
  4. Coaceți până la doar puțin jiggly, 35 de minute. Se lasă să se răcească, apoi se răcește până se fixează, la 3 ore sau până la noapte.
  5. Faceți ganache: Așezați chips-urile de ciocolată într-un mic vas de protecție împotriva căldurii și turnați-le peste cremă fierbinte. Lăsați să stea 2 minute, apoi să se miște până când nu mai rămân nicio îmbinare.
  6. Turnați ganache peste baruri de cheesecake și se răspândește cu o spatulă. Începă peste tot cu mini marshmallows și se fierb până la aur, 2-3 minute.
  7. Slice în baruri și servi.

imagine

John Komar

Добавить комментарий

*

21 − 17 =