Rum Caramel Sos

Utilizați acest sos de caramel cu rumă și vanilie pentru Emeril Lagasse Grătare de banane, cu fudge și sos de roșii de caramel (Foto).

Yield-urile:

1

ingrediente
3/4 c.
zahăr
1/4 c.
apa fierbinte
1 c.
smantana
1 lingura.
smantana
2 linguri.
un rom întunecat
1 linguriță.
extract de vanilie
2 lingurițe.
untul unsal rece
Directii
  1. Combinați zahărul și apa fierbinte într-o cratiță grea și gătiți la foc mare până când zahărul se dizolvă, aproximativ 1 minut. Continuați să gătiți, răsuciți tigaia ocazional, dar nu amestecați niciodată amestecul de zahăr, până când amestecul se îngroațează și se întoarce o culoare de culoarea chihlimbarului, de la 5 la 8 minute. Scoateți tigaia din căldură și adăugați imediat crema grea (aveți grijă – amestecul se va stropi). Întoarceți tigaia la căldură și reduceți căldura la mediu. Gatiti pana cand sosul este gros si cremos, amestecand ocazional pentru a ajuta la incorporarea cremei, aproximativ 5 minute.
  2. Scoateți tigaia din căldură și amestecați în rom, vanilie și unt. Serviți cald. (Dacă faceți sosul în prealabil, reîncălziți ușor înainte de servire.) Se va păstra timp de câteva săptămâni la frigider într-un container etanș.

    Căutați mai multe idei de desert? Check out casa noastra ciocolată cip cookie rețete, felii de mâncare retete, și Rețete de tort de ciocolată.

La grătar Banana Splits with Hot Fudge and Rum Caramel Sauce

Steven Freeman

Добавить комментарий

*

− 1 = 1