Rozmarin și Oregano Ciorbe de porc

Îndepărtați mai întâi aceste cotlete de porumb erbacee, apoi le finalizați într-un cuptor fierbinte, asigurându-vă că rămân umed și suculent în interior, dar obține o crustă drăguță afară.

Din: Modernul Mediteranean © Stewart, Tabori & Chang, 2013 de Melia Marden Cumpărați cartea

Yield-urile:

4


portii

ingrediente
1/4 c.
rozmarinul proaspat tocat
1/4 c.
mărunțit proaspăt de oregano
2
cățel de usturoi
1/4 c.
ulei de măsline extra virgin
2 linguri.
ulei de măsline extra virgin
4
os cu coadă de carne de porc
2 lingurițe.
sare cușer
Piper negru proaspăt măcinat
2
lămâi
Directii
  1. Preîncălzi cuptorul la 400 de grade F. Linia o foaie de copt cu folie de aluminiu.
  2. Într-un castron mic, combinați rozmarinul, oregano, usturoiul și 1/4 cană de ulei și amestecați bine. Se amestecă amestecul de-a lungul ambelor părți ale fiecărui cotlet de porc. (În acest moment, puteți să lăsați marunțiți în timp ce pregătiți restul mesei sau să le marinați în frigider peste noapte. Aduceți-le la temperatura camerei înainte de a continua cu rețeta.)
  3. Se asortează ambele părți ale cotletului cu sare (o jumătate de linguriță pe lingură) și o cantitate generoasă de piper.
  4. Într-o tavă de prăjit cu fund greu, de preferință fontă, încălziți restul de 2 linguri ulei pe foc mediu până la foarte fierbinte, 1 până la 2 minute.
  5. Așezați cotletul de porc în tigaie și gătiți până la aur și crocant, aproximativ 3 minute, apoi răsturnați și gătiți cealaltă parte timp de aproximativ 3 minute. Dacă toate copitele nu se vor potrivi în tigaia ta, lucrează în loturi.
  6. Așezați cotletul pe foaia de coacere pregătită. Aranjați jumătățile de lamaie în jurul cotletului și coaceți timp de 10 minute. Ar trebui să fie doar fierte, dar totuși suculent și ușor roz. Lăsați copacii să se odihnească câteva minute.
  7. Serviți cu jumătățile de lamaie fierte și stoarceți-le peste coarnele de porc la masă.

    Căutați mai multe opțiuni pentru cină? Uită-te la noi carne de porc rețete chop, rețete de pui, și cartofi retete.

Rozmarin and Oregano Pork Chops

Lucy Schaeffer