Răcire de șapte minute

O aromă delicată și o textura ușoară împiedică această răceală să fie copleșitoare. Tortul de nucă de cocos sau tortul de miere de lămâie sunt excelente baze pentru această glazurare.

Yield-urile:

1

ingrediente
1 3/4 c.
zahăr
1/4 c.
apă
2 linguri.
ușor de sirop de porumb
6
albe de ou
1/2 linguriță.
extract de vanilie pură
Directii
  1. Încălziți 1 1/2 căni de zahăr, apă și sirop de porumb într-o cratiță mică, la foc mediu, amestecând ocazional, până când zahărul se dizolvă. Ridicați căldura la temperatură medie și aduceți la fierbere. Gatiti-va, spalati pe partea laterala a tigaiei cu o perie de patiserie umeda pentru a preveni formarea cristalelor de zahar, pana cand siropul ajunge la 230 grade F pe un termometru de bomboane. Odată ce siropul atinge 230 de grade, scoateți-l imediat de la căldură.
  2. Între timp, cu un mixer pe viteză medie, amestecați albusurile de ou până la vârfurile moi. Se amestecă restul de 1/4 zahăr. Reduceți viteza la un nivel mediu scăzut și toarnați siropul în albus de ou într-un curs lent și constant în partea laterală a bolului. Ridicați viteza până la un nivel mediu și înălțați timp de 6 minute. Adăugați vanilie; până se formează vârfuri moi, aproximativ 1 minut. Utilizați imediat.

<p>O aromă delicată și o textura ușoară împiedică această răceală să fie copleșitoare. Tortul de nucă de cocos sau tortul de miere de lămâie sunt excelente baze pentru această glazurare.</p><p><strong>Reţetă:</strong> <strong>Răcire de șapte minute</strong></p><p>“title =” Glazură de șapte minute ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f645e5de3ec_-_seven-minute-frosting-recipe-mslo0113-xl.jpg?crop=1xw:1.0 xh, centru, sus & redimensiona = 480: *“<br/>/></picture></div></div><div class= Amabilitatea lui Martha Stewart