Puree de cartofi dulci

Un ghid rapid și ușor pentru cartofii dulci cu piure, cu trei opțiuni diferite: unt de arțar, portocaliu-ghimbir și lime-cayenne. Alegeți unul sau toate, rezultatul va fi delicios și ușor.

Yield-urile:

4

Timp de pregatire:

0

ore

10

min

Timpul total:

0

ore

30

min

ingrediente
3
cartofi dulci mari
Sare grunjoasă
piper ardei
Maple-Unt:
2 linguri.
unt
2 linguri.
Sirop din esență de arțar
Orange-Ginger:
1/4 c.
suc de portocale
1/4 c.
lapte
2 linguri.
unt
2 lingurițe.
proaspăt ghimbir
Lime-Cayenne:
1 lingura.
suc de lămâie
1
pinch cayenne
Directii
  1. Peel și tăiați 3 cartofi dulci mari în bucăți de 2 inch. Într-o cratiță mare, acoperiți cartofii cu apă. Aduceți la fierbere; fierbeți până când vă faceți griji atunci când sunt perforate cu vârful unui cuțit de paring, de la 15 la 20 de minute. Scurgere; piureul din procesorul de alimente, cu arome (de mai sus), dacă se dorește; sezon cu sare grosieră și piper măcinat.
  2. Pentru versiunea Maple-Butter: Adăugați 2 linguri fiecare unt topit și sirop de arțar. Servește piure cu mai mult unt și sirop.
  3. Pentru versiunea Orange-Ginger: adăugați 1/4 cană fiecare lapte și suc de portocale, 2 linguri de unt topit și 2 lingurițe de ghimbir proaspăt tocată.
  4. Pentru versiunea Lime-Cayenne: adăugați 1 lingură de suc de lime și un vârf de cayenă. Subțire cu puțin lichid de gătit, dacă este necesar.

    Căutați mai multe rețete rapide și ușoare? Încercați colecțiile noastre 30 de minute de mese, rețete ușoare, și grătar simplu, lent, de bucătărie.

<p>Un ghid rapid și ușor pentru cartofii dulci cu piure, cu trei opțiuni diferite: unt de arțar, portocaliu-ghimbir și lime-cayenne. Alegeți unul sau toate, rezultatul va fi delicios și ușor.</p><p><strong>Rețetă: Puree de cartof dulce</strong></p><p>“title =” Puree de cartof dulce ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6dee54a441_-_msledf_1103_sweetpotatopuree_sq.jpg?crop=1xw:1.0xh;center,top&resize=480:*”<br/>/></picture></div></div><div class= Amabilitatea lui Martha Stewart