Pui de carne de pui

Dacă puteți face friptură de pui prajit, puteți face pui prajit orice – inclusiv creveți. Deși cu siguranță nu este sănătoasă, acest lucru nu vă va lăsa să vă dați un pui de somn toată ziua după aceea ca o friptură.

Yield-urile:

4


portii

Timp de pregatire:

0

ore

10

min

Timpul total:

0

ore

20

min

ingrediente
1 lb.
crevete medii, decojite și dezvelite, cu coada aprinsă
1/4 c.
tot laptele
1
ou mare
1 c.
făină generală
Sare cușer
Piper negru proaspăt măcinat
1/4 de linguriță.
paprika
Pinch piper de cayenne
1/2 c.
ulei de rapita
Lemon wedges, pentru servire
1/3 c.
maioneză
1 lingura.
lapte (sau apă)
Piper negru proaspăt măcinat
Directii
  1. Preîncălziți cuptorul la 250 °. Într-un castron larg adânc, amestecați împreună făină, boia de ardei și piperul de cayenne. Se condimentează cu sare și piper. Într-un alt vas mic, amestecați laptele și oul. Se condimentează cu sare și piper.
  2. Creveți de sezon cu sare și piper. Dresați fiecare creveți în făină, apoi dresați în ou; permiteți scurgerii excesului, apoi dați din nou făină.
  3. Într-o tigaie mare din fontă, pe căldură medie-mare, ulei de căldură. Lucrând în loturi, gătiți creveți, întorcând o dată, până la aur, aproximativ 1 până la 2 minute pe fiecare parte. Transferați-l într-o foaie de copt, sezonați-l cu sare și puneți-l în cuptor pentru a vă menține cald. Repetați cu creveții rămași.
  4. Într-un castron mic, amestecați împreună maioneză și lapte. Se condimentează cu sare și o cantitate generoasă de piper negru măcinat.

imagine

Chelsea Lupkin

CUMPARĂ ACUM Le Creuset Signature Iron Handle Skillet, 200 de dolari, amazon.com

Добавить комментарий

*

97 − = 93