Prajituri cu unt

imagine

Parker Feierbach

Acești mici băieți ar putea arăta simplu, dar sunt periculos de dependenți. Există o doză sănătoasă de sare în aluat, făcându-se ușor să scadă 4 sau 5 fără supradozare pe zahăr. Luați seama că sunteți avertizați.

Yield-urile:

3


duzină

Timp de pregatire:

0

ore

30

min

Timpul total:

0

ore

45

min

ingrediente
2 1/2 c.
făină generală
1 linguriță.
sare cușer
1 c.
(2 bastoane) unt unsal, temperatura camerei
2/3 c.
zahăr
1
ou mare, plus 1 gălbenuș de ou pentru periaj
1 linguriță.
extract de vanilie pură sau extract de migdale (opțional)
Directii
  1. Preîncălziți cuptorul la 375 ° și introduceți două foi mari de copt cu hârtie de pergament. Într-un castron mediu, amestecați făină și sare.
  2. Într-un castron mediu folosind un mixer de mână, bate unt și zahăr până la lumină și pufos, de la 4 la 5 minute. Adăugați ouă și extract de migdale sau vanilie dacă se utilizează și se bate până se combină. Adăugați treptat amestecul de făină și bateți până la combinare.
  3. Într-un castron mic, bateți gălbenușul de ou cu o linguriță de apă. Rotiți aluatul în mod egal între două coli de hârtie pergament, cu grosimea de aproximativ 1/4 “, și răciți timp de 10 minute. Punch out cu un tăietor de bucate, așezându-le la o distanță de 1” pe foaia de coacere. Utilizați vârfurile unei furci pentru a crea un model “+” pe cookie-uri, apoi periați vârfurile cookie-urilor cu ouă de spălat. Coaceți 10-12 minute, până când marginile încep să se transforme în aur. Se răcește complet înainte de servire.

CUMPARĂ ACUM Ateco Round Cutters, 9 dolari, amazon.com