Pittsburgh Steelers Jell-O Shots

beeld

Erica Pitera

Juich de Steelers toe met feestelijke Jell-O-opnamen.

opbrengsten:

24

ingrediënten
24
plastic shotglazen
2
12-count muffinvormpjes
3 oz.
vak citroen Jell-O
2
enveloppen Knox plain gelatin, verdeeld
2 c.
koude wodka, verdeeld
3 1/2 eetl.
druif Jell-O poeder
3 1/2 eetl.
kalk Jell-O poeder
Zwarte kleurstof
Routebeschrijving
  1. Maak de shotglazen klaar door ze in een afzonderlijke holte van muffinvorm te plaatsen en ze schuin te laten hangen zodat ze ongeveer 45 graden schuin staan.
  2. Voor gele laag: Meng in een middelgrote pan 1 kopje water met citroen Jell-O en strooi er 1 envelop gelatine bovenop. Laat het mengsel 1 minuut rusten en klop alles dan samen; verwarm op medium tot het aan de kook is. Voeg 1 kopje wodka en klop samen. Doe 1 eetlepel plus 2 theelepels gele Jell-O in elk plastic shotglas en laat het ongeveer 30 minuten in de koelkast staan.
  3. Voor zwarte laag: Meng in een middelgrote pan 1 kop water met de druif Jell-O en de limoen Jell-O en strooi er 1 envelop gelatine bovenop. Laat het mengsel 1 minuut rusten en klop alles dan samen; verwarm op medium tot het aan de kook is. Voeg 1 kopje wodka en klop samen. Voeg verschillende zwarte voedingskleurstoffen toe en meng goed. Laat het mengsel afkoelen tot kamertemperatuur en draai alle borrelglaasjes zodat ze weer rechtop staan. Eenmaal afgekoeld, vult u elk shotglas tot aan de bovenkant van de gele laag (dit is ongeveer 1 eetlepel + 2 theelepels). Koel opnieuw gedurende minimaal 3 uur voor het opdienen, zodat Jell-O-opnamen volledig zijn ingesteld.

beeld

Erica Pitera

Добавить комментарий

*

74 + = 82