Pește și chipsuri

Poate că cele mai omniprezente din toate alimentele de confort din Marea Britanie, peștele și chipsurile clare și delicate sunt, în mod tradițional, însoțite de sare de mare și oțet.

Yield-urile:

4

ingrediente
2 c.
făină generală
1 linguriță.
praf de copt
1/2 linguriță.
sare
1 linguriță.
otet din malt
1 gal.
ulei de rapita
2 lb.
cartofi rosii
4
fileurile de cod
Directii
  1. Combinați făină, praf de copt și sare într-un bol de amestecare. Se amestecă în 1 3/4 cupe de apă și se amestecă în oțet; așezați bateria deoparte.
  2. Căldură ulei de canola la 300 de grade; într-o friteuză adâncă sau într-o oală groasă și adâncă, cu un termometru de bomboane. Peel și tăiați cartofii longitudinal pentru a forma cipuri lungi, groase de 1/4 inci. Se adaugă în ulei și se prăjește 10 minute, amestecând ocazional. Scoateți și scurgeți bine prosoapele de hârtie, apoi puneți-le în frigider pentru a se răci, de la 10 la 15 minute. Păstrați uleiul în ghiveci pe sobă, dar opriți căldura.
  3. Aduceți ulei la 350 de grade. Se taie chips-uri a doua oară, în două loturi, până la maro auriu și clar, 2-3 minute pe lot. Scurgeți bine pe prosoape de hârtie curățate. (Păstrați chipsuri calde într-un cuptor de 250 de grade în timp ce gătiți pește.)
  4. Dip 2 fileuri de cod în aluat rezervat și le ușura lent în ulei. Se prăjește până se marchează auriu și se fierbe, aproximativ 7 minute; scurgeți bine pe prosoape de hârtie. Repetați cu ultimele 2 fileuri. Serviți fierbinte cu sare suplimentară și oțet pe partea laterală.

<p>Poate că cele mai cunoscute dintre toate alimentele de mâncare din Marea Britanie, peștele și chipsurile prăjite crocante sunt însoțite în mod tradițional de sare de mare și de oțet.</p><p><b>Reţetă: </b><b>Pește și chipsuri</b></p><p>“title =” Pește și chipsuri ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6413ecb1c8_-_201003-omag-pub-food-fish-chips-400×400.jpg?crop=1xw : 1.0xh, centru, sus & redimensiona = 480: *“<br/>/></picture></div></div><div class= Amabilitate de la Oprah.com