Perfect piept de pui la cuptor

Să recunoaștem asta, pieptul de pui este foarte bland. Mai ales atunci când nu există piele (adică grăsime și aromă). Și carnea de pui are o reputație de a fi și mai rău! Atunci când nu-l căutați deloc peste stove, pierdeți și pe textura. Nu trebuie să fie așa. Există modalități de a face această tăiere înnăscută de carne în ceva cu adevărat delicios, care va avea întreaga familie excitat. Și nu, nu înseamnă întotdeauna umplutura de pui. Mai jos sunt sfaturile noastre de top pentru a face sanii mai bine (necomplicat) piept de pui.

1. Faceți o frecare de miros.

Sincer, este foarte uimitor cât de mult poate face diferența între zahăr brun, pudră de usturoi și boia de ardei (toate ingredientele pe care probabil le aveți deja în cămară). Nu numai că adaugă un gust ușor dulce, dulce, dar face ca puiul tău să arate mai frumos. (Sânii goi de pui sare și piper sunt o părere foarte tristă.)

Acest lucru nu este în niciun caz singura cale de condimente pe care o puteți merge. Craving mexican? Încercați 1 linguriță de praf de chili, 1/2 linguriță de chimen și 1/2 linguriță de ceapă de ceapă. Sentimentul italian? Încercați 1 linguriță de oregano uscat și 1/2 linguriță de praf de usturoi. Combinațiile de arome sunt nesfârșite. Doar amintiți-vă că în lumea condimentelor, un pic merge mult.

2. Adăugați citrice.

Plasarea de sâni de pui pe un pat de felii de lamaie este o modalitate ușoară și accesibilă pentru a infuza o tonă de aromă proaspătă. Limele și portocalele funcționează bine!

3. Nu suprasolicitați!

Duh. Dar pentru cei care nu au încredere în bucătărie, poate fi dificil să spui dacă puiul este gătit, dacă nu o tăiați în el, ceea ce poate provoca evacuarea tuturor sucurilor aromate (lemony). Veți avea senzația de a fi capabili să spuneți doar prin simțire (ar trebui să fie solidă, dar nu solidă), dar până atunci recomandăm utilizarea unui termometru. 165 ° este numărul dvs. magic pentru pui gătit.

4. Lăsați-o să se odihnească.

Indiferent de cât de aglomerat sunteți, lăsați restul de pui la foc macar Cu 5 minute înainte de servire. Tăiați prea devreme, și s-ar putea să ajungeți la un pui de pui uscat și bland deasupra unei piscuri murdare de sucuri.

Yield-urile:

4

Timp de pregatire:

0

ore

5

min

Timpul total:

0

ore

40

min

ingrediente
1 lingura.
zahar brun
1 linguriță.
praf de usturoi
1 linguriță.
paprika
1 linguriță.
sare cușer
1 linguriță.
Piper negru proaspăt măcinat
Uleiul de măsline extra virgin pentru curățare
4
carne de pui fără piele dezosată (aproximativ 2 lbs.)
1
lămâie, tăiat în felii subțiri
Pătrunjel proaspăt tocat, pentru garnitură (opțional)
Directii
  1. Preîncălziți cuptorul la 375º. Într-un castron mic, combinați zahăr brun, praf de usturoi, boia de ardei, sare și piper. Uleiul se topește peste pui și se acoperă generos cu amestec de condimente, scuturându-se în exces. Împărțiți felii de lămâie în recipientul de coacere apoi puneți carnea de pui pe vârf.
  2. Coaceți până la gătit puiul sau citiți o temperatură internă de 165 °, aproximativ 25 de minute.
  3. Acoperiti carnea de pui slab cu folie si lasati sa se odihneasca timp de cel putin 5 minute. Garnitura cu patrunjel, dacă este utilizată.

imagine

Parker Feierbach

imagine
Con Poulos

PRE-COMANDA ACUM Cartea de bucate Delish, $ 30, amazon.com

Добавить комментарий

*

32 − = 29