Perfect cartofi dulci

imagine

Ethan Calabrese

Adăugarea de cartofi dulci la dieta mea este unul dintre obiceiurile pe care le iau atunci când încerc să mănânc sănătos – legumele sunt a total superfood, ambalate cu vitamina C și fibre. Coacerea lor în cuptor este, fără îndoială, cea mai ușoară cale de a le pregăti (dacă ești într-adevăr presat pentru timp, puteți oricând să vă cuplați cartofii dulci cu microunde) și le face o bază perfectă pentru toate tipurile de toppinguri. Le iubim umplute cu pui de gratar sau ca un joe nefericit. Verificați instrucțiunile de mai jos pentru coacerea cartofului dulce perfect copt – pentru că IMO, nimic nu bate unul acoperit cu un pat mare de unt și puțină sare și piper.

1. Spălați-le curate.

Sunt vinovat să nu spăl toate produsele pe care probabil că ar trebui să le fac, dar cel mai rău mod de a distruge o caserolă de cartofi dulci sau un cartofi dulci, umpluți cu grătar, este cu o textura dură. Îndepărtați ușor pielea înainte de pregătire.

2. Linia ta de coacere.

Cartofii dulci au tendința de a deveni puțin suculenți în timp ce se coace, astfel încât căptușeala foii de coacere asigură o curățare ușoară.

3. Îndrăznițim.

Tehnica de înțepare este folosită întotdeauna atunci când coaceți cartofii obișnuiți sau dulci – reduce timpul de coacere și asigură cartofii să nu explodeze.

4. Coaceți până la licitație.

Cum poți să spui când au terminat? Puneți o furculiță în cea mai groasă parte a cartofului, dacă nu există rezistență, este bine să mergeți.

3. Țineți-le uscate.

O mulțime de rețete necesită frecarea cartofilor dulci în uleiul de măsline după ce au fost lovite, dar constatăm că nu este necesar.

Yield-urile:

4

Timp de pregatire:

0

ore

5

min

Timpul total:

0

ore

55

min

ingrediente
4
cartofi dulci, curate curat
4 linguri.
unt
sare cușer
Piper negru proaspăt măcinat
Directii
  1. Preîncălziți cuptorul la 425º. Pe o foaie de copt, cartofii dulci prăjiți peste tot cu o furculiță.
  2. Coaceți până la licitație, între 45 și 50 de minute.
  3. Lăsați să se răcească, apoi despideți vârfurile deschise cu un cuțit și cu un vârf de unt.
  4. Se condimentează cu sare și piper și serviți.

imagine

Ethan Calabrese

imagine
Con Poulos

COMANDĂ ÎN AVANS ACUM Delish Cookbook, amazon.com

Добавить комментарий

*

77 − 72 =