Paula Deen, faimosul prajit cu coadă lungă

Această rețetă nu este altceva decât o carne bună făcută corect. Perfect mediu-rar, frumos și roz în centru, felii de friptură atât de frumos. Și din moment ce tot ce trebuie să faceți este să-l sezonați și să-l lăsați în cuptor, sunteți liberi să faceți niște părți frumoase – poate pâine cu lingură sau cartofi piure, plus sparanghel sau fasole verde.

Pentru a obține mai multe dintre rețetele delicioase ale Paula Deen, ridicați cartea de bucate Paula Deen din Biblia sudică de gătit .

PAULA DEEN – BIBLIA DE NOROC DE GĂTIRE de Paula Deen cu Melissa Clark. Copyright © 2011 de Paula Deen. Reprinted cu permisiunea lui Simon & Schuster, Inc, NY.

Yield-urile:

6

Timpul total:

1

ora

30

min

ingrediente
1
Oțel inelar în formă de oase de 5 kilograme
Paula Deen House Seasoning (face 1 1/2 cupe)
1 c.
sare
1/4 c.
Piper negru proaspăt măcinat
1/4 c.
praf de usturoi
Directii
  1. Permiteți friptului să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 1 oră. Între timp, preîncălziți cuptorul
    la 375 grade F. Așezați un suport de prăjire într-o tigaie mare de prăjire.
  2. Se toarna toata friptura cu 1 lingura de condimente. Așezați pe suportul de prăjire pregătit cu
    cu fața laterală în partea de jos și cu partea de grăsime în sus. Se prăjește o oră. Opriți cuptorul. Lăsați coaja în cuptor
    dar nu deschideți ușa cuptorului timp de cel puțin 3 ore (poate sta în cuptor timp de până la 6 ore
    după prăjire). Aproximativ 30 până la 45 de minute înainte de a servi timpul, preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Reîncălzi friptura până când un termometru din carne introdus în centrul cărnii citește 120 de grade F. Rezultatul? Friptura cea mai perfectă gătită pe care ai gustat-o ​​vreodată!

imagine

Ben Fink