Orez prăjit cu ouă înconjurătoare de soare

“Aceasta este hrana pentru mahmureala din Hawaii … sau aproape orice alimente de mahmureala. Cand ati fost in barul karaoke pe toata noaptea si ati mai avut ceva mai mult decat v-ati planificat, nu exista nimic asemanator scufundarii cu capul intr-un castron perfect orez prăjit, acoperit cu un ou curgeat și o tonă de sos fierbinte. Este o modalitate excelentă de a vă stabili drept și de a utiliza orezul rămas rămas “. – Anne Burrell

Din: Bucătăria proprie © 2013 de Anne Burrell Cumpărați cartea

Yield-urile:

2
– 4


portii

Timpul total:

0

ore

30

min

ingrediente
Mise en Place
ulei de rapita
1
ceapa mică
1
mediu morcov
bucată de ghimbir proaspăt
2
cățel de usturoi
4
ceapa verde
1/2 lb.
șuncă
1 c.
congelate edamame
1/2
buchet de cilantro proaspăt
4 c.
orez alb
1/4 c.
sos de soia
2 linguri.
orez vin Oțet
2 linguri.
sambal oelek sau pastă asiatică de chili
1
ou mare
Directii
  1. Coaceți o tigaie mare de sauté generos cu ulei de canola (este orez FRICIT) și aruncați în ceapă și morcov; aduceți tigaia la căldură medie. Gatiti timp de 6 – 7 minute, amestecand frecvent.
  2. Se amestecă ghimbirul, usturoiul și albii de scallion și se prepară încă 1 minut.
  3. Aruncați în șuncă, edamame și cilantro tocate și creșteți căldura până la înălțime.
  4. Se adaugă orezul în tigaie și se amestecă pentru a se combina, apoi se lasă să stea și să se prăjească puțin pe fund. Arunca
    ocazional, dar asigurați-vă că-i dați șansa de a obține un pic crocant, de la 3 la 4 minute, apoi repetați – rezistați nevoii să-l amestecați prea mult sau va deveni doar murdar.
  5. Într-un castron mic, combinați sosul de soia, vinul de orez și sambal, dacă se utilizează și se adaugă la orez, gătit pe căldură mare, 1 până la 2 minute.
  6. Între timp, acoperiți un suport mediu cu sos de soia ușor cu ulei de canola, adăugați ouăle și aduceți la foc mediu. Gatiti ouale pana cand albii sunt gatiti, dar galbenusul este moale si fugit, 3 – 4 minute.
  7. Transferați orezul în plăci de servire și fiecare dintre ele cu un ou, o presă de frunze întregi de cilantru și o verde de scallion.

<p>“Aceasta este hrana pentru mahmureala din Hawaii … sau aproape orice alimente de mahmureala. Cand ati fost in barul karaoke pe toata noaptea si ati mai avut ceva mai mult decat v-ati planificat, nu exista nimic asemanator scufundarii cu capul intr-un castron perfect orez prăjit, înconjurat de un ou curgeat și o tonă de sos fierbinte. Este o modalitate excelentă de a vă stabili drept și de a utiliza orezul rămas rămas “. & # X2014; Anne Burrell</p><p><strong>Reţetă:</strong> <strong>Orez prăjit cu ouă înconjurătoare de soare</strong></p><p>“title =” Orez prăjit cu ou ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6542aabe91_-_fried-rice-sunny-side-up-egg-del1013-de.jpg?crop = 1xw: 1.0xh; centru, sus & redimensiona = 480: *“<br/>/></picture></div></div><div class= Quentin Bacon

Добавить комментарий

*

8 + 2 =