Ne-am cracked Reteta de supa de cea mai populara gradina de masline

Ia RECIPIILE.

Clienții devotați Olive Garden sunt o rasă specială. S-au speriat peste scampi de creveți din meniu, ravioli prăjiți și salată fără fund (care se îmbracă) și, așa cum au descoperit recent editori la Delish, supe. Dar o supă se află deasupra restului: Zuppa Toscana.

imagine

Ethan Calabrese

Obișnuiții restaurantului (și multe de căutări pe Internet) se referă și la aceasta ca “supa de cârnați” a Olive Garden, “supa de cartofi” sau “supa toscană”. Linia de fund: Oamenii IUBESC această supă friggin. Cu un bulion bogat, savuros și textura cremoasă, această supă se pare că intră întotdeauna în fața clienților.

imagine

Ethan Calabrese

Când ne-am propus să facem o versiune copiat, știm că ingredientele principale ne-o mănâncă singuri: ciorbă, cârnați, cartofi, slănină. Umbrirea în burete a fost mai dificilă, dar m-am dus cu un amestec de bulion de pui, apă și cremă groasă. Usturoiul și ceapa au ajutat la aroma, dar nu este nimic complicat în această supă. Cheia este să lăsați-o să se fierbe puțin și încet pentru o perioadă de timp pentru a lăsa cartofii să se descompună și ajuta la transformarea bulionului într-un amestec frumos și amidon. Consultați-vă cum stack-urile noastre se opun favoritului.

PIN-ul pentru mai târziu:

imagine

Urmăriți Delish pe Instagram.

Добавить комментарий

*

23 − = 19