Moartea prin prăjitură de ciocolată

În timp ce testam această rețetă, am aflat că atunci când coaceți prăjituri în tigaie de 9 “, acestea se micsorează în timp ce se răcesc și se termină perfect într-un tambur cu arc de 8”! Este secretul marginilor perfect inguste ale acestui tort de inghetata.

Yield-urile:

10


portii

Timp de pregatire:

0

ore

10

min

Timpul total:

2

ore

20

min

ingrediente
Spray de gatit, pentru tigaie
1
cutie de ciocolată amestec tort (plus ingrediente numit pe partea din spate a cutiei)
2 pt.
Talenti Belgian Chocolate Gelato
2 c.
fulgi de ciocolată
1 c.
smantana
Ciocolată imitație, pentru garnitură
Directii
  1. Preîncălziți cuptorul la 350 ° și introduceți două tăvi rotunde de 9 “cu hârtie de pergament. Ungere cu pulverizare de gătit. Într-un castron mare, preparați amestecul de tort în conformitate cu instrucțiunile din pachet. Împărțiți între tigăi și coaceți până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată, aproximativ 20 de minute. Lăsați tortul să se răcească complet.
  2. Folosind un cuțit zimțat, nivelul de vârf rotunjit al fiecărui tort până la plat. Puneți un tort în partea inferioară a unei tavă cu arc de 8 “. În partea superioară, cu înghețată și înghețată netedă, cu o spatulă deplasată până ce este netedă..
  3. Se îngheață până se îngheață înghețata, aproximativ 2 ore.

  4. Între timp, faceți ganache: Puneți chips-uri de ciocolată într-un vas mare, rezistent la căldură. Într-o cratiță mică, la căldură medie, aduceți cremă brută pentru a fierbe. Scoateți din căldură și turnați chipsurile de ciocolată. Lăsați să stea 2 minute, apoi se mișcă până se înmoaie. Lăsați ușor să se răcească.

  5. Îndepărtați tortul din tava cu arc și ganați peste tort. Garnitura cu stropi și servi imediat.

imagine

Brandon Bales

CUMPARĂ ACUM Springform Pan, $ 21, amazon.com

Добавить комментарий

*

26 − 23 =