Mermaid Petal Tort

Nimic nu se întâmplă aici.

Yield-urile:

20

Timp de pregatire:

1

ora

0

min

Timpul total:

1

ora

30

min

ingrediente
1
caseta de amestec de vanilie, plus ingrediente numite pentru cutie
1 1/2 c.
unt, moale
6 c.
zahăr pudră
2 lingurițe.
extract de vanilie pură
6 linguri.
smantana
1 linguriță.
purpuriu culoarea alimentelor gel
1 linguriță.
Albastru de colorare alimente gel
1 linguriță.
gel de colorare alimentară cu gel
Directii
 1. Preîncălziți cuptorul la 350 °. Linia a doua torturi rotunde de 8 “cu hârtie de pergament și grăsime cu spray de gătit.
 2. Pregătiți amestecul de torturi în conformitate cu instrucțiunile din pachet.
 3. Împărțiți tortul între tavi preparați și coaceți în conformitate cu instrucțiunile din pachet.
 4. Lăsați torturile să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi inversați pe suporturile de sârmă pentru a se răci complet.
 5. Faceți gheață: Într-un castron mare, folosind un mixer de mână, bateți untul și jumătate din zahărul pudră până se înmoaie. Adăugați restul de zahăr pudră, vanilie și 4 linguri de cremă brută și bateți până la pufos. Dacă amestecul este prea rigid, adăugați cremă mai grea.
 6. Așezați un gust de gheață pe placa de tort (pentru a păstra tortul în loc) și puneți fâșii de pergament pe fiecare parte a plăcii de tort. Așezați primul tort și partea superioară cu gheață, apoi topul cu cel de-al doilea tort și îngheț cu un strat subțire de glazură.
 7. Împărțiți rădăcina rămasă în trei mici boluri și amestecați o nuanță de colorare a produselor alimentare în fiecare castron de gheață.
 8. Puneți fiecare culoare de îngheț în propria sa pungă de conducte, prevăzută cu un vârf de tub rotund mare.
 9. Începând din partea de sus a unei părți a tortului, trageți un cerc mic de glazură purpurie. Dincolo de cercul de glazurare purpuriu, trageți un cerc mic de glazură albastră, urmărind un cerc de glazură de sub soare. Continuați pe o linie verticală, în aceeași ordine de culoare, până când nu mai aveți spațiu pe tort.
 10. Folosind o spatula offset, frotiu fiecare cerc de glazurare orizontal peste partea de tort aproximativ 1 inch. Notă: Utilizați o altă spatulă pentru fiecare culoare de îngheț pentru a evita amestecarea nuanțelor.
 11. Repetați pașii 9 și 10, suprapunând ușor cercurile de glazură cu glazura îngrozită, pentru a crea un efect de tip “mermaid-scale”, până când nu mai aveți spațiu pe partea tortului.
 12. Repetați același cerc și tehnica frotiului cu glazura deasupra tortului, dar în cercuri concentrice de data aceasta.

imagine

Chelsea Lupkin