Martha Stewart vs. Kris Jenner: Cui Mac N ‘Cheese este mai bine?

Kris Jenner susține că macaroanele și brânza lui Kim sunt cele mai bune. Este vasul de sine care servește la petrecerile de dans lunare ale mamei sale. Sunet nebun? Citește-te în cărțile de bucate ale lui Kris, În bucătărie cu Kris: O colecție de familii favorite Kardashian-Jenner. Kris împărtășește aceste informații pe aceeași pagină cu “Macaroane și brânzeturi cu brânză de la Kim”, ceea ce nu este confuz de reteta fiicei sale. “Sunt mândru să spun că familia mea o iubește la fel de mult ca pe Kim”, spune Jenner.

Pentru a fi clar, ea nu susține că este cea mai bună din lume. (Amintiți-vă că e Kim’s.) Și cu siguranță nu căuta carne de vită cu Martha (spre deosebire de Chrissy Tiegan, care a susținut că puiul fript era mai bun decât cel al lui Ina). Această confuzie sa întâmplat pentru că eram pe moarte să știm cum rețeta brânzei Kris a fost ridicată într-un clasic încercat și adevărat. Am fost sceptic, să spun cel puțin.

Căutați pe internet pentru “macaroane perfecte și brânză”, și reteta lui Martha va fi una dintre primele care apar. Nenumărate site-uri alimentare și bloguri jur că este cel mai bun. Chiar The New York Times și-a dat ștampila de aprobare. Rețeta lui Kris Jenner nu este la fel de renumită. Majoritatea oamenilor nu sunt conștienți de faptul că mama faimă are o carte de bucate. Iată cum s-a ridicat împotriva lui Martha.

pumnal malaiez v Martha Mac & Cheese

John Komar

KRIS “RECIPE

Kris cheamă la Velveeta, Gruyère, cheddar, mozzarella, brânză de capră și Parmezan – un număr șocant de brânzeturi pe care nici o rețetă Delish nu le-a cerut vreodată într-un singur fel de mâncare. M-am gândit sigur că aromele s-ar ciocni, dar nu au făcut-o. Există doar un sfert de ceașcă de cele mai multe dintre ele. Problema mea nu a fost atât de gustul ca și inconvenientul și costul cumpărării a șase tipuri de brânză. Mai ales când Velveeta era atât de înverșunată. Kris spune că puteți sări peste trei dintre ele și folosiți doar Velveeta, Cheddar și Gruyère, pe care aș recomanda cu certitudine.

De asemenea, în rețeta lui Kris sunt zdrobite ceapa, mustarul și frunza de dafin. Ce ce? Toți se fierbe în bechamel înainte de intrarea brânzeturilor. Aici echipa Delish era cea mai împărțită. Frunzele de dafin au dat macului un gust sigur de vacanță. În combinație cu brânza topită, nu eram fan, dar am fost șocat să descopăr că majoritatea oamenilor erau.

pumnal malaiez Jenner Mac & Cheese

John Komar

Reteta lui MARTHA

Dacă sunteți în căutarea unui mac clasic, asta este. Există două tipuri de brânzeturi: cheddar alb ascuțit și Gruyère (sau Pecorino Romano dacă preferați), rezultând un sos foarte tradițional. După ce a încercat pe Kris, mulți oameni au găsit sosul lui Martha plictisitor. Deși există doar un sfert de linguriță de nucșoară, un tester de gust a spus că este copleșitor.

Suprafața de pâine este cea care îi pune pe Martha în afară de alții. În loc să distrugă pâinea, Martha rup bucăți de pâine albă “bună” și le aruncă cu unt topit înainte de a coace pe partea de sus a macului. Echipa Delish a fost împărțită cu privire la modul în care se simțeau. Jumătate au plăcut garnitura de crouton, iar alții l-au găsit ciudat textual împotriva macaroanelor cremoase.

Martha Mac & Cheese

John Komar

VERDICTUL

Kris câștigă! Dar nu printr-o alunecare de teren. Pentru că eu am votat eu pentru Martha, i-am întrebat pe colegii mei de ce au ales Kris. Iată ce au avut de spus.

“M-am gândit că a fost mai puțin intensă. Mi-a amintit de o cutie albastră și de brânză”. – Joanna Saltz, Director de site.

“Există mult mai multă aromă. Martha a gustat ca și cum n-ar fi nimic.” – Rheanna O’Neil Bellomo, Editor de știri și Resident Mac și Hater de brânză

“Kris” avea mai multă adâncime de aromă … am putut gusta usturoiul sau ceapa. ” – Hannah Doolin, Editor

“O margine picantă ușoară a făcut-o câștigătoare pentru mine”. Phillip Swift, Senior Video Producer

PIN-ul pentru mai târziu:

imagine

Urmăriți Delish pe Instagram.