Mango Bellini de la Curtis Stone

Noroc cu Luați acasă bucătar‘s Mango Bellini la brunch-ul de Anul Nou.

Reteta cu curtoazie de curtisstone.com

Yield-urile:

4
– 6

ingrediente
2
Mango coapte
1
sticla brut sampanie
Directii
  1. Așezați 4 până la 6 flauturi de șampanie în congelator pentru a se răci. Puneți mango tăiat într-un blender și cu piure până când este lăcuit.
  2. Tufuiți pudra de mango printr-o sită fină și într-un castron. Înghețați piureul în congelator sau peste gheață până când este rece.
  3. Puneți piureul de mango într-un vas de sticlă. Adăugați șampania și amestecați cu grijă amestecul. Treceți încet amestecul de șampanie în flautul răcit și serviți imediat.

<p>Importanța unui brunch decent pe ziua de Anul Nou nu ar trebui subestimată. Urmați-vă pe drumul spre recuperare cu toastul francez al lui Curtis Stone cu sosul de Berry. Sau dacă vrei să prelungești sentimentul fuzzy de Anul Nou doar puțin mai mult, Mango Bellini de la Curtis va păstra temporar blues din ianuarie.</p><p>“title =” Curtis Stone ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f68bbb5d74e_-_curtis-headshot-xl.jpg?crop=1xw:1.0xh;center,top&resize= 480: *“<br/>/></picture></div></div><div class= BREVILLE

Добавить комментарий

*

52 − = 50