Herb-prăjită de pui și legume

Umplutura puiului cu ierburi proaspete îl insuflează cu aromă; temperatura ridicată a cuptorului determină o piele delicată și o carne suculentă.

Yield-urile:

4

Timp de pregatire:

0

ore

10

min

Timpul total:

1

ora

10

min

ingrediente
4 lb.
1 pui întreg
Sare brută și piper măcinat
1/2
ciorbă de cimbru
1/2
ciorchine de patrunjel
2
praz (doar partile albe și verzi)
3
mediu morcovi
1 lb.
cartofi roșii mici
1 linguriță.
ulei de măsline extra virgin
1/2 c.
vin alb sec
Directii
  1. Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Puneți puiul în interior și în afară cu sare și piper și puneți-l într-o tavă de prăjire. Umplut cimbru și patrunjel în cavitate. Într-un castron mare, aruncați prazul, morcovii și cartofii cu ulei; sezon cu sare și piper. Împrăștiați legumele în jurul puiului, aranjați cartofii la marginile tăvii; toarnă vinul în tigaie. Prăjită până când puiul este maroniu de aur și sucurile sunt clare atunci când sunt străpuns între piept și picior (un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei, evitând osul, ar trebui să citească 165 de grade F), aproximativ 1 oră.

    Căutați mai multe rețete de pui? Încercați colecțiile noastre rețete de piept de pui, rețete de castor de pui, și rețete pentru pui rămas.

<p>Umplutura puiului cu ierburi proaspete îl insuflează cu aromă; temperatura ridicată a cuptorului determină o piele delicată și o carne suculentă.</p><p><strong>Rețetă: Pui și legume prăjite cu ierburi</strong></p><p>“title =” Pui și legume răzuite cu plante ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f64894c450f_-_med106155_1110_bag_herb_chicken_sq-xl.jpg?crop=1xw:1.0xh;center,top&resize=480: *“<br/>/></picture></div></div><div class= Amabilitatea lui Martha Stewart