Gustări fără pudră fără gluten

Aceste gogoși gogoși sunt pufoase și ușoare.

Yield-urile:

10

Timp de gătit:

0

ore

15

min

Timpul total:

0

ore

35

min

ingrediente
1 1/2 c.
Silvana din bucătărie, fără gluten, din toate tipurile de făină
1 c.
zahăr
2 lingurițe.
praf de copt
1/4 de linguriță.
nucşoară
sare
2
oua mari
1/4 c.
ulei de rapita
1/2 c.
tot laptele
cofetarii “zahăr
Directii
  1. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F și pulverizați două tigăi de gogoașă cu 6 cavități cu ulei de gătit. Într-un castron mare, amestecați făina cu zahăr, praf de copt, nucșoară și 1/2 linguriță de sare.
  2. Într-un castron mediu, se amestecă ouăle cu ulei și lapte până se înmoaie; se adaugă amestecul de făină și se amestecă până se combină.
  3. Se toarna lingura in 10 cavitati de tigai gogosi pregatiti pana la aproximativ trei sferturi. Coaceți timp de 18 până la 20 de minute, până când o scobitoare inserată în centrul unei gogoși iese curată. Lasati gogoasa sa se raceasca usor, apoi umpleti o placinta cu zahar si dulciuri de cofetarie in zahar pentru a acoperi complet.

    Căutați mai multe idei de desert? Check out casa noastra ciocolată cip cookie rețete, felii de mâncare retete, și Rețete de tort de ciocolată.

<p>Aceste gogoși gogoși sunt pufoase și ușoare. Ușor de făcut în orice moment ai nevoie de gogoși.</p><p><strong>Reţetă:</strong> <strong>Gustări fără pudră fără gluten</strong></p><p>“title =” Donuturi cu pudră fără gluten ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f658361ce79_-_gluten-free-powdered-cake-doughnuts-recipe-fw1113-de.jpg?crop = 1xw: 1.0xh; centru, sus & redimensiona = 480: *“<br/>/></picture></div></div><div class= Kamran Siddiqi