Grădinile Twix de acasă sunt mai bune decât orice veți găsi în culoarul de bomboane

Dacă există o plângere pe care o avem cu ciocolata, bunătatea caramelului, care este un bar Twix, este că nu sunt suficient de mari. Vreau să spun, da, a lăsat Twix vs. dreapta Twix este drăguț și toate, dar când le distrugi, nu e chiar atât de mult acolo. Barele slabe sunt în principiu plecate într-un cuplu, iar atunci când aveți nevoie de gemul tău, fix, crocant, asta nu-l va tăia. Așa că trebuia să remediem asta.

Twix Bars

Chelsea Lupkin

Am creat deja magia care a fost prăjitura Twix, dar asta nu a făcut cu adevărat criza pe care o iubim într-un Twix, așa că ne-am întors la desen și am venit cu o alternativă și mai dependentă. Ai fost acolo, fă-o cu cookie-uri de bar, dar acestea sunt diferite, băieți. Am ambalat în toate cele trei straturi ale unui bar Twix (cookie, caramel și ciocolată) și l-am copt în formă de bar.

Twix Bars

Chelsea Lupkin

Când a venit la stratul de caramel, nu eram în întregime siguri în ce direcție să mergem, dar în cele din urmă am decis să ne păstrăm ușor prin topirea caramelurilor cumpărate în magazin cu o cremă mică (1 lingură pe 10 caramele) ușor de trecut. Oricine poate sub rețeta preferată de caramel gros, totuși. Și atunci când se topește ciocolata, țineți cont de faptul că ar trebui să adăugați un pic de ulei de legume sau de cocos, dacă se pare că este gros, altfel nu va fi purjabil.

Twix Bars

Chelsea Lupkin

Stânga Twix sau dreapta Twix? Suntem echipa WHOLE Twix.

GATA RECEPȚIA AICI.

PIN PENTRU MAI MULTE

Twix Bars Pinterest


Urmăriți Delish pe Instagram.