Fusilli cu inimă de arțar și cremă de parmezan

Forma spirală a fusilli-ului scoate o mulțime de sos cremoasă. Acest paste făcuse, de asemenea, un fel de mâncare plăcută, cu carne prăjită sau carne de pui, caz în care ar servi șase.

Yield-urile:

4

ingrediente
2 linguri.
unt
2
cuișori usturoi
1 c.
smantana
3/4 linguriță.
sare
1 linguriță.
piper negru proaspăt măcinat
2 1/2 c.
conservat
3/4 lb.
Fusilli
1/2 c.
brânză parmezană rasă
2 linguri.
Toiagul ars
Directii
  1. Într-o cratiță medie, topiți untul peste căldură moderată. Adăugați usturoiul și gătiți timp de 30 de secunde. Se amestecă cremele, sarea, piperul și inimile de anghinare. Gatiti pana se incalzeste, aproximativ 3 minute.
  2. Într-o oală mare de fierbere, apă sărată, gătiți fusilli-ul până la terminare, aproximativ 13 minute. Scurgeți pastele și aruncați cu sosul de smântână, parmezan și arpagic.
  3. Note: Inimile conservate vs marinate de inimă de anghinare: Preferăm foarte mult inimile de conserve de anghinare la tipul marinat care vin în borcane mici. Cele marinate au adesea un gust acru. Atunci când utilizați anghinarea conservată, scurgeți-o și clătiți-o mai întâi pentru a îndepărta orice aromă de tinichea din cutie.
  4. Recomandarea vinului: de obicei, anghinarea face vinurile să pară mai dulci. În consecință, sugerăm un vin roșu sau alb cu o cantitate mare de aciditate. Un barbera sau dolcetto din regiunea Piemonte din Italia sau un pinion bianco italian sau sauvignon blanc ar fi toate potrivite.

<p>Forma spirală a fusilli-ului scoate o mulțime de sos cremoasă. Acest paste făcuse, de asemenea, un fel de mâncare plăcută, cu carne prăjită sau carne de pui, caz în care ar servi șase.</p><p><b>Reţetă: </b><b>Fusilli cu inimă de arțar și cremă de parmezan</b></p><p>“title =” Fusilli cu inimă de arțar ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f64a05cee46_-_199601-d-fusilli-artichoke-xl.jpg?crop=1xw:1.0xh; centru, top & redimensiona = 480: *“<br/>/></picture></div></div><div class= Melanie Acevedo

Добавить комментарий

*

− 3 = 7