Emeril Lagasse – Hreanul de hrean cu cremă de vită, cu reducerea vinului portului

O piesă centrală pentru masa dvs. de vacanță, prin amabilitatea lui Emeril Lagasse, de la Emeril’s Creole Christmas, de Emeril Lagasse cu Marcelle Bienvenu (William Morrow).

Această rețetă a apărut inițial Emeril Green, Emeril Lagasse arată noul spectacol de gătit pe rețeaua Planet Green.

Yield-urile:

10


cupe

ingrediente
Carne de vită
3 1/2 lb.
carne de vită
1 lingura.
ulei de masline
1 lingura.
Esența originală a Emeril
2 linguri.
mustar Dijon
1/2 lb.
proaspăt hrean
1/2 linguriță.
ardeiul negru fin măcinat
2 linguri.
tocat usturoi
1/2 linguriță.
sare
Port Reducerea vinului
Port Reducerea vinului
1/2 c.
ceapa tocata
1/2 c.
tocata morcovi
2
foi de dafin
3 c.
port vin
1 c.
mirodenii amestecate
Directii
  1. Pentru a pregăti carnea de vită: Preîncălziți cuptorul la 400 grade F.
  2. Se topește bomboanele cu ulei și emulsia originală Emeril. Încălziți o tigaie suficient de mare pentru a ține flaconul la foc mare până când tigaia este foarte fierbinte, aproximativ 2 minute. Se mănâncă carnea până se rumeneste uniform pe toate laturile, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Scoateți din căldură.
  3. Linia de o tavă de copt superficială prevăzută cu un suport din sârmă cu folie de aluminiu. Așezați bomboanele pe rafturi. Se freacă topul și părțile laterale ale cărnii cu muștarul.
  4. Combinați hreanul, ardeiul negru, usturoiul și sarea într-un mic bol de amestecare. Cu ajutorul mâinilor, apăsați amestecul de hrean peste muștarul de pe partea superioară și pe partea laterală a fildeșului.
  5. Roșiți lingura pentru aproximativ 30 de minute pentru rar (120-125 de grade F pe un termometru instant de carne) și aproximativ 35 de minute pentru rar mediu (130 până la 140 de grade F pe un termometru instant de carne).
  6. Îndepărtați-l din cuptor și odihniți-l timp de 5 minute înainte de a tăia felii.
  7. Periați carnea de vită cu reducerea vinului dacă doriți.
  8. Pentru a pregăti reducerea vinului portului: Se combină toate ingredientele într-o cratiță de dimensiuni medii la foc mediu și se aduce la fierbere. Continuați să fierbeți amestecul până se îngroașă și se reduce la aproximativ 1/2 cană, aproximativ 30 de minute. Trageți printr-un filtru cu plasă fină și lăsați-l să se răcească. Utilizați la temperatura camerei.

imagine

Amabilitatea lui Martha Stewart Living Omnimedia, Inc.