Emeril Lagasse de porc la grătar în stil vietnamez Po’Boy

Vrei o muscatura irezistibila? Încercați răsuflarea proaspătă a lui Emeril Lagasse pe sandwich-ul favorit al New Orleans: po’boy. “Am o astfel de dragoste pentru vietnamezii, care au îmbogățit comunitatea noastră New Orleans în nenumărate moduri de la sosirea lor în anii 1970”, spune Lagasse. “Acest fel de mâncare este versiunea mea a po’boy lor, de asemenea, cunoscut sub numele de bánh mì.” Lagasse adaugă: “Dacă doriți să faceți mai multe lucruri, încercați să folosiți o parte din Maioneză în stil vietnamez.”

Rețetă de Emeril Lagasse, de la Emeril la grătar (HarperStudio), curtoazie Martha Stewart trăiește Omnimedia, Inc., 2009.

Yield-urile:

4

ingrediente
2
cepe verzi
1
chilli proaspete sau verde chile
2
cățel de usturoi
1 lingura.
zahăr
1/4 de linguriță.
Piper negru proaspăt măcinat
2 linguri.
Sos de pește vietnamez (nuoc nam)
1 1/2 linguri.
proaspăt stors suc de lămâie
1
muschiulet de porc
2 lingurițe.
ulei vegetal
1
bagheta
Kicked-Up Maioneză în stil vietnamez sau maioneză regulată
1/2
fără castraveți fără semințe
Morcovi și Daikon reţetă
3
jalapeño sau serrano chiles
proaspete frunze de cilantro
Directii
  1. Într-o pungă de plastic reîncărcabilă, combinați ceapa verde, piperul cu miel, usturoiul, zahărul, ardeiul negru, sosul de pește și sucul de lime și amestecați până când zahărul se dizolvă. Adăugați carnea de porc, întoarceți-o pentru ao acoperi uniform și sigilați sacul. Lăsați carnea de porc să se marineze, la frigider, timp de cel puțin 6 ore și până la noapte, întorcându-l ocazional.
  2. Scoateți carnea de porc din marinadă și lăsați-o la o parte, la temperatura camerei, timp de 20 de minute.
  3. Între timp, preîncălziți un grătar la o înălțime medie.
  4. Puneți carnea de porc uscată și spălați-o cu ulei vegetal. Grilați carnea de porc, răsuciți-o adesea, până când un termometru citit instantaneu introdus în centru citește 145-150 ° F, 18-20 minute. Scoateți carnea de porc de la căldură și lăsați-o să se odihnească timp de 15 minute. Apoi tăiați-o în felii diagonale groase de 1/4-inch.
  5. Taiați bagheta în 4 bucăți, fiecare cu lungimea de aproximativ 6 inci. Tăiați fiecare piesă în jumătate orizontal. Dacă pâinea este foarte densă, îndepărtați puținul din interior pentru a lăsa ușor pâinea. Puneți jumătatea de pâine ușor, dacă doriți. Răspândiți ambele părți ale pâinii liber (sau gustați) cu maioneză. Împărțiți carnea de porc în mod egal între jumătatea de jos a sandwich-urilor. În partea de sus cu felii de castravete, morcovii și daikonul, și felii de ardei feliat. Garniți-le cu frunzele de cilantru și puneți partea superioară a maionezei pe sandwich-uri. Tăiați fiecare sandwich în jumătate și serviți imediat.

imagine

Steven Freeman