Connie “PMS” Brownies

Reteta de semnături a lui Connie, acest lucru se face minunat. Pe lângă textura perfectă, acest brun închis, bogat, are o aromă adevărată de ciocolată și este tratamentul pe care trebuie să-l atingi atunci când chiar dorești ciocolată. În mod surprinzător, pudra de cacao aduce mai mult la petrecerea de aromă decât ciocolata dulce, deci folosiți o pulbere de cacao întunecată de culoare închisă, de înaltă calitate, cu conținut ridicat de grăsimi (cel puțin 20%).

Din: De la Brownies Extreme: 50 de Rețete pentru cei mai Buna Treabă © 2014 de Connie Weis / Andrews McMeel Publicarea Cumpărați cartea

Yield-urile:

12

Timp de gătit:

0

ore

34

min

Timpul total:

0

ore

34

min

ingrediente
scurtarea legumelor
3
lipiți untul unsalat
2 c.
Cipuri de ciocolată cu cacao dulce de 60 de procente
6
oua mari
3 c.
zahăr
1 linguriță.
sare
1 lingura.
extract de vanilie pură
1 1/4 c.
făină pentru prăjituri
4 uncii.
Pulbere de cacao neschimbată din Olanda
Directii
  1. Pentru a face brânzeturile, ajustați un suport pentru cuptor la nivelul din mijloc al cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. Pentru a pregăti tava de copt de 9 cm, folosind un deget, debitați porțiuni foarte mici de Crisco pe fundul interior și părțile laterale ale tăvii. apoi folosiți degetul pentru a împrăștia dab-urile în jurul pentru a acoperi în întregime interiorul cu un strat foarte subțire de scurtare, care acționează ca un lipici pentru a ține folia de aluminiu în loc în tigaie. Întoarceți tava peste partea inferioară de sus în sus. Răsturnați-vă de o lungime de 16 inchi de folie de aluminiu. Poziționați uniform folia (lustruită în jos) în partea inferioară a tăvii și micșorați ușor folia deasupra marginilor, producând un șablon de folie în tava. Întoarceți planul peste și plasați folia în el, folosind ca margine marginile încrețite. Apăsați folia pe interiorul unsuros, netezind toate ridurile. Folia trebuie să se extindă la aproximativ o jumătate de centimetru pe fiecare parte a tăvii. Gresați ușor folia din tava.
  2. Tăiați untul în batoane de 1 inch. Într-o cratiță mică, grea, topiți bucățile de unt peste cea mai joasă setare; adăugați chips-uri de ciocolată amăruie. Se amestecă cu un mic șurub până se combină și ciocolata este topită și netedă. Opriți căldura, lăsați butonul pe arzător în timp ce continuați cu rețeta.
  3. Folosind o măturică mare, bateți ușor ouăle într-un vas mare de amestecare. Așezați zahărul și sarea într-un bol separat, apoi amestecați în ouă, până când sunt încorporate. Scoateți scurt amestecul topit de ciocolată, apoi amestecați treptat în amestecul de ou până când se combină. Scoateți scurt în vanilie.
  4. Puneți făina și pudra de cacao în micul bol de amestecare; împrăștiați împreună pentru a combina. Treceți printr-un filtru mediu direct pe tocător; se amestecă cu o spatulă de silicon până când se combină. Se toarnă aluatul în tava preparată și se întinde uniform cu o mică spatulă decalată. Coaceți timp de 34 de minute, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se transferă tigaia într-un suport de răcire și se lasă să se răcească la temperatura camerei timp de cel puțin 15 minute, apoi se răcește tigaia timp de 7 până la 8 ore sau peste noapte.
  5. Pentru a scoate placa brună din tigaie, rulați un cuțit subțire între folie și părțile laterale ale tăvii, apoi rotiți tava peste un unghi ascuțit și împingeți spatele central al tăvii, prinzând marginea superioară a plăcii cu mână ta. Desprindeți și aruncați folia și așezați placa pe o placă de tăiere.
  6. Pentru a obține aceste margini ascuțite, curate, atunci când tăiați măruntaiele, utilizați un cuțit de bucătar de 10 inch, puneți-l direct peste mijlocul plăcii bine răcite și apăsați cuțitul în jos prin placă. Nu trageți niciodată un cuțit prin plăcuță. Acum aveți două jumătăți egale. Pentru marginile perfecte, cuțitul trebuie curățat în apă fierbinte și uscat complet înainte de fiecare tăiere. Tăiați fiecare jumătate în jumătate în același mod, apoi tăiați cele patru sferturi în trei bucăți egale. Pentru pătratele de dimensiuni mari, tăiați fiecare brânză răcită în bucăți.

    Căutați mai multe idei de desert? Check out casa noastra ciocolată cip cookie rețete, felii de mâncare retete, și Rețete de tort de ciocolată.

Connie's signature recipe, this brownie works wonders. Besides the perfect texture, this dark, rich brownie has true chocolate flavor and is the treat you should reach for when you're really craving chocolate.

Renée Comet

Добавить комментарий

*

8 + 1 =