Ciorchine de lămâie

Aceste prăjituri ușoare și tartrice sunt gătite într-o baie de apă cum ar fi sufletele, astfel încât centrele lor rămân netede, cremoase și cremă.

Yield-urile:

6

Timp de pregatire:

0

ore

20

min

Timpul total:

0

ore

45

min

ingrediente
1/2 c.
zahar granulat
2 linguri.
făină generală
1/4 c.
suc de lămâie proaspătă
1 c.
lapte
1/4 de linguriță.
sare
unt nesarat
3
oua mari
2 lingurițe.
lamaie de lamaie tocata (de la 1 lamaie)
cofetarii “zahăr
Directii
  1. Preîncălziți cuptorul la 350 grade F. Setați un fierbător de apă pentru fierbere. Ungeți șase cani de cremă de 6 uncii și puneți-le într-un vas de coacere sau tigaie.
  2. Într-un castron mare, amestecați gălbenușurile de ou și zahăr până la lumină; se amestecă în făină. Treceți treptat în suc de lămâie, apoi lapte și coajă.
  3. Cu un mixer electric, bateți albușuri de ou și sare până se formează vârfuri moi. Adăugați la lămâie și îndoiți ușor cu o măturică (aluatul va fi destul de lichid).
  4. Împărțiți aluatul în cupele preparate; așezați vasul de coacere în cuptor și umpleți-l cu apă clocotită pentru a ajunge până la jumătatea fețelor paharelor. Coaceți până când sunt înfundate și ușor rumenite (dar budinca este încă vizibilă în partea de jos), de la 20 la 25 de minute. Serviți ușor la cald sau la temperatura camerei, dărâmat cu zahăr de cofetărie.

    Căutați mai multe idei de desert? Check out casa noastra ciocolată cip cookie rețete, felii de mâncare retete, și Rețete de tort de ciocolată.

<p>Aceste prăjituri ușoare, tartrice sunt gătite într-o baie de apă cum ar fi sufle, astfel încât centrele lor să rămână netede, cremoase și cremă.</p><p><b>Reţetă:</b> <b>Ciorchine de lămâie</b></p><p>“title =” Torturi de lămâie ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f643bd597f0_-_lemon-custard-cakes-recipe-mslo0212-xl.jpg?crop=1xw:1.0 xh, centru, sus & redimensiona = 480: *“<br/>/></picture></div></div><div class= Amabilitatea lui Martha Stewart