Ciorba de vaci cu scortisoara cu legume de iarna

Bucătarul de bucătar francez Corey Lee, bucătăria rustică din ferma franceză, este împachetat cu legume proaspete de iarnă, dar este înconjurat de scoici superbe.

Yield-urile:

6

Timp de gătit:

1

ora

30

min

Timpul total:

2

ore

30

min

ingrediente
Tocană
1/4 c.
grăsime de rață sau grăsime de slănină
1
femelă afumată
1
ceapa medie
2
mici morcovi
1
turma mică
1/4
cap de varză savoy
1/4
cap de varză savoy
4 uncii.
ciuperci
6
cățel de usturoi
1 c.
vin alb sec
3
cimbru cimbru
2
foi de dafin
10
ciuperci întregi negre
6 c.
supă de pui
12
copii de napi
12
baby morcovi
18
ceapa perlată
1/4
cap de broccoli sau conopidă romanesco
1
poate fasole cannellini
2 lingurițe.
Oțet Banyuls sau oțet de vin roșu (a se vedea nota)
scoici
1
dash grăsime rață rendered (opțional) sau ulei de canola
6 oz.
slab bacon
1 1/2 lb.
mediu scoici de mare
sare cușer
2 linguri.
unt nesarat
1 lingura.
subțire patrunjel subțire
Directii
  1. Faceți tocanul: Într-o oală, încălziți grăsimea rață. Adăugați cojile de șuncă și gătiți peste căldură moderată, întorcându-se, până la rumenire, 5 minute. Adăugați ceapa tocată și morcovii, grătarul tăiat, varza tocată, ciupercile și usturoiul și gătiți, amestecând, până la aurul ușor, 5 minute. Adăugați vinul și gătiți până se absorb. Se amestecă cimbru, frunze de dafin, boabe de ardei i stoc; fierbe până se reduce la 4 cești, aproximativ 1 oră. Întindeți într-un castron și ștergeți oala. Întoarceți supa în oală și aduceți-o la foc mic. Adăugați butașii, morcovii, și ceapa de perle; acoperiți și fierbeți până la aproape licitație, 15 minute. Adăugați bucățele de varză și Romanesco, acoperiți-l și gătiți până se face o licitație, 10 minute. Se amestecă fasolea și oțetul și se servește cu sare; țineți cald.
  2. Gatiti scoici: Într-o tigaie de gheață, încălziți grăsimea rață, dacă este folosită. Adăugați baconul și gătiți peste căldură moderată, până când se rumenesc; transferați la prosoape de hârtie. Strângeți grăsimea într-un castron și distrugeți tigaia.
  3. Încălziți jumătate din grăsimea rezervată de slănină din tigaie. Se condimentează scallops cu sare și se fierbe peste căldură moderat până la aur în partea de jos, 3 minute. Întoarceți scoici și adăugați 1 lingură de unt. Gătiți, basting scoici, până la doar opac; transferul pe o farfurie. Repetați cu restul de grăsime, scoici și unt. Se amestecă patrunjelul în tocană, se toarnă în boluri și se înalță cu scoici și șuncă.

    Căutați mai multe opțiuni pentru cină? Uită-te la noi carne de porc rețete chop, rețete de pui, și cartofi retete.

<p>Bucătarul de bucătar francez Corey Lee, bucătăria rustică din ferma franceză, este împachetat cu legume proaspete de iarnă, dar este înconjurat de scoici superbe.</p><p><strong>Reţetă:</strong> <strong>Ciorba de vaci cu scortisoara cu legume de iarna</strong></p><p>“title =” Ciorba de vaci de scallop cu legume de iarna ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/11/480×480/54f65db06686e_-_seared-scallop-stew-winter-vegetables-recipe-fw0314-s1.jpg ? redimensiona = 480: *“<br/>/></picture></div></div><div class= Con Poulos

Добавить комментарий

*

95 − = 87