Ciorba de afine

Aceste cupcakes sunt pline de surprize delicioase, de la smântână și afine proaspete, care mențin tortul umed, până la stratul ascuns de scorțișoară-zahăr chiar sub glazura.

Yield-urile:

12

Timp de pregatire:

0

ore

25

min

Timpul total:

1

ora

25

min

ingrediente
creștet
6 linguri.
zahar granulat
1/4 c.
zahăr brun închis
1 linguriță.
scorţişoară
prajiturele
1 c.
făină de tort (nu se înalță)
1/4 de linguriță.
praf de copt
1 linguriță.
praf de copt
1/2 linguriță.
sare
1
lipiți untul unsalat
c.
zahar granulat
2
oua mari
1 linguriță.
extract de vanilie pură
3/4 c.
smântână
6 oz.
coacăze
Glazură
1 1/4
lipiți untul unsalat
8 oz.
cremă de brânză
1/2 linguriță.
extract de vanilie pură
2 c.
cofetarii “zahăr
1/4 c.
de înaltă calitate de gem de afine
Directii
  1. Faceți topping-ul: Se amestecă împreună zaharurile granulate și maro și scorțișoara.
  2. Faceți cupcakes: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F cu raft în a treia treime a cuptorului. Cupe de linie dintr-un tort standard de brioșă cu cupe de copt. Curățați împreună făină, bicarbonat de sodiu, praf de copt și sare. Bateți împreună untul și zahărul granulat cu un mixer pe o viteză medie și mare până când sunt palide și pufoase, timp de 2-3 minute. Bateți în ouă, 1 la un moment dat, apoi bateți în vanilie, răzuind părțile laterale ale bolului. Reduceți viteza la scăzut și bateți în amestec de făină în 3 adăugiri, alternând cu smântână și începând și terminând cu făină. Fold în afine.
  3. Împărțiți aluatul în cupele de copt. Adăugați topping, apăsând pentru a adera la aluat. Coaceți până când este aur și o scobitoare inserată în centru iese cu zgârieturi umede atasate, de la 20 la 21 de minute. Scoateți cupcakes din staniu și lăsați-l să se răcească complet pe un suport din sârmă.
  4. Faceți glazura: Bateți împreună untul și brânza de cremă cu un mixer pe o viteză medie și mare până când este palid și pufos, aproximativ 2 minute. Reduceți viteza la joasă și bateți treptat în zahărul de vanilie și de cofetărie. Ridicați viteza la viteză medie și bateți 1 minut. Spălați lingura deasupra glazurii și, fără agitare, înghețați lingura într-o pungă de patiserie de unică folosință. Scoateți o deschizătură de 3/4-inch în vârf și țeavă învârteți movile de glazură deasupra fiecărui cupcake. Deși cel mai bine dacă se mănâncă imediat, cupcakes pot fi refrigerate până la 6 ore și aduse la temperatura camerei cu 45 de minute înainte de servire.

    Căutați mai multe idei de desert? Check out casa noastra ciocolată cip cookie rețete, felii de mâncare retete, și Rețete de tort de ciocolată.

<p>Aceste cupcakes sunt pline de surprize delicioase, de la smântână și afine proaspete, care mențin tortul umed, până la stratul ascuns de scorțișoară-zahăr chiar sub glazura.</p><p><strong>Reţetă:</strong> <strong>Ciorba de afine</strong></p><p>“title =” Ciocolata de afine ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6470f2df9a_-_blueberry-cupcakes-recipe-mslo1012-xl.jpg?crop=1xw:1.0xh; centru, top & redimensiona = 480: *“<br/>/></picture></div></div><div class= Jonathan Lovekin