Ciocolată intunecată de ciocolată

Tortul cald acoperit cu înghețată topită este o notă tradițională la o ocazie specială. Și fiecare lingură – cu puțină ciocolată și puțină vanilie, puțin rece și puțină căldură – este o poveste pură. Această rețetă a apărut Martha Stewart Show în 2006, sa dublat.

Yield-urile:

3

ingrediente
1/2 c.
făină generală
1 lingura.
pulbere de cacao din Olanda fără procese de îndulcire
3/4 linguriță.
praf de copt
linguriță.
scorțișoară măcinată
1/4 de linguriță.
sare
1 lingura.
unt nesarat
c.
zahăr
1/4 de linguriță.
extract de vanilie pură
1/4 c.
tot laptele
1 oz.
ciocolata alba
2 1/2 linguri.
zahar granulat
2 1/2 linguri.
ambalat zahăr brun deschis
1/4 c.
pulbere de cacao din Olanda fără procese de îndulcire
3/4 c.
apă fiartă
inghetata de vanilie
Directii
  1. Faceți aluatul: Preîncălziți cuptorul la 350 grade F, cu rack în centru. Se amestecă împreună făină, pudră de cacao, praf de copt, scorțișoară și sare într-un castron mediu; pus deoparte.
  2. Se amestecă untul, zahărul și vanilia împreună într-un alt vas mediu. Se amestecă amestecul de făină și laptele, apoi ciocolata.
  3. Faceți topping-ul: Se amestecă zahărul într-un castron mic, netezind orice bucăți. Sift în pulbere de cacao; se amestecă pentru a se combina.
  4. Așezați 3 rameci (fiecare cu diametrul de 3 ½ cm și adâncime de 1 ½ cm) pe o foaie de copt. Se toarnă în aluat. Sprângeți cu topping. Se toarnă 1/4 cană de apă fierbinte în fiecare. Coaceți până la set, de la 25 la 28 de minute. Top cu înghețată; servi imediat.

    Căutați mai multe idei de desert? Check out casa noastra ciocolată cip cookie rețete, felii de mâncare retete, și Rețete de tort de ciocolată.

<p>Tortul cald acoperit cu înghețată topită este o notă tradițională la o ocazie specială. Și fiecare lingură ” cu un pic de ciocolată și un pic de vanilie, puțin rece și puțină căldură ” este poveste pură. Această rețetă a apărut <i>Martha Stewart Show</i> în 2006, sa dublat.</p><p><strong>Reţetă:</strong> <strong>Ciocolată intunecată de ciocolată</strong></p><p>“title =” Prăjituri individuale de ciocolată neagră ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6447574fba_-_individual-dark-chocolate-pudding-cakes-recipe-mslo0912-xl.jpg?crop = 1xw: 1.0xh; centru, sus & redimensiona = 480: *“<br/>/></picture></div></div><div class= Amabilitatea lui Martha Stewart

Добавить комментарий

*

8 + 2 =