Chineză Parm Roll-Ups

Pui Parm Roll-Ups

Jonathan Boulton

Faceți cunoștință cu noul dvs. mod preferat de a mânca parmă de pui.

Yield-urile:

8

Timpul total:

0

ore

45

min

ingrediente
1 c.
făină generală
3
ouă mari, împărțite
2 c.
Italiană sau pancake breadcrumbs
1 lb.
carne de pui fără piele dezosată, îngustată subțire
sare cușer
Piper negru proaspăt măcinat
2 linguri.
ulei de măsline extra virgin
2 c.
sos marinara
8
fierte lasagne tăiței
container de ricotta
3/4 linguriță.
praf de usturoi
1 c.
mozzarella mărunțită
1 c.
tocat parmezan
1 lingura.
patrunjel, pentru garnitură
Directii
  1. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Se taie tăiatul gătit lasagna plat, într-un strat uniform, pe o foaie de copt unsă.
  2. Pâine de pâine. Se condimentează ambele părți ale puiului cu sare și piper. Puneți făină și pesmet în două vase medii separate. Împingeți împreună două ouă într-un al treilea vas separat. Lucrând în loturi, puiul de dredge în făină apoi se scufundă în ouă. Aruncați în pesmet pentru ultimul dredge.
  3. Într-o tigaie mare pe căldură medie-mare, ulei de căldură. Adăugați carnea de pui și gătiți până la maro auriu și fierte, aproximativ 6 minute pe fiecare parte. Transferați-l la o placă de tăiere și tăiați în bucăți mici de mărimea mușcăturii, de circa 1/2 cuburi.
  4. Între timp, faceți umplutură. Împingeți împreună ricotta, ou rămas, praf de usturoi și 1/2 cană de parmezan. Răspândiți amestecul de ricotta pe fiecare tăiță de lasagna, apoi lingurați sosul de marinara peste ricotta. În vârf, cu pui gătit și mozzarella, răsuciți-vă bine.
  5. Într-un vas mare de copt, lingurați un strat de marinara pe fundul vasului. Adăugați rulourile și lăsați mai multă sos pe fiecare rolă. Se presară mai multe mozzarella și parmezan pe fiecare rolă. Coaceți până la suflare și topiți, aproximativ 20 de minute
  6. Lasati sa se raceasca 10 minute, apoi garnisiti cu patrunjel.

Pui Parm Roll-Ups

Jonathan Boulton

Добавить комментарий

*

42 − 36 =