Cartofi dulci și castraveți cu cremă de scorțișoară

Reteta este multumita de Govind Armstrong.
Nimic nu spune ospitalitatea sudică mai bine decât această plăcintă nemaipomenită.

Yield-urile:

10

ingrediente
topping:
1
ou
3 linguri.
un sirop de porumb închis
1/2 linguri.
ferm ambalate zahăr brun deschis
1 lingura.
margarina sau untul
1 linguriță.
Maple Aromatizare
1 c.
tocane tocate
Plăcintă:
1 lb.
cartofi dulci
1/4 c.
margarina sau untul
1
poate lapte condensat îndulcit
1 linguriță.
grăsime portocalie
1 linguriță.
extract de vanilie
1 linguriță.
scorțișoară măcinată
1 linguriță.
nucșoară de nucă
1/4 de linguriță.
sare cușer
2
ouă
1
carne de cofetărie fără coajă
Scorțișoară:
1 c.
smantana
1/2 linguriță.
scorțișoară măcinată
3 linguri.
zahar granulat
Directii
  1. Pentru a face topping-ul: Într-un mic vas de amestecare, combinați ouă, sirop de porumb, zahăr brun deschis, margarină și aromă de arțar; amesteca bine. Se amestecă în pecan și se lasă deoparte.
  2. Pentru a face placinta: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Într-un castron mare de amestecare, bateti cartofii dulci calzi cu margarina pana se inmoaie. Adăugați lapte condensat, coaja de portocale, vanilie, scorțișoară, nucșoară, sare și ouă; amesteca bine. Se toarnă în coaja de patiserie. Coaceți 30 de minute. Scoateți din cuptor; lingura se toarna in mod egal peste placinta. Coaceți cu 20 până la 25 de minute mai mult sau până la maro auriu. Rece. Serviți cald sau răcit.
  3. Pentru a face crema de scorțișoară: Într-un castron de mărime medie peste gheață, amestecați crema groasă. Se adaugă scorțișoară și zahăr și se amestecă la vârfuri cu rigiditate medie. Serviti alaturi de placinta.

<p>Nimic nu spune ospitalitatea sudică mai bine decât această plăcintă nemaipomenită.</p><p><b>Reţetă: </b><b>Cartofi dulci și castraveți cu cremă de scorțișoară</b></p><p>“title =” Placinta dulce de cartofi pecan ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f67fab0cc5e_-_sweet-potato-pecan-pie-recipes-xl.jpg?crop=1xw:1.0 xh, centru, sus & redimensiona = 480: *“<br/>/></picture></div></div><div class= Shimon și Tammar